CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
IKEBANA Y PINTURA

EXPERIMENTAR LA NATURALEZA

DIES: 16 - 28 OCTUBRE 2014

ESTUFA FREDA DEL BOTÀNIC
Exposició gratuïta amb l'entrada al Jardí

HORARI: de dilluns a diumenge de 10 a 19h 

El Botànic acull Ikebana y pintura, experimentar la naturaleza, una mostra conjunta de la pintora valenciana Julia Lorenzo i l'Associació d'Ikebana Sokosai que s'exposarà en l'Estufa Freda del Jardí.

Exposició efímera que fusiona els paisatges i flors inertes retratats per l'artista amb diferents composicions orgàniques personalitzades pels membres de l'escola de ikebana. Art ancestral japonès que va més enllà del propi art floral, connectant a l'home amb la natura a través de la composició, la meditació, l'estètica i el minimalisme.

Ikebanas a base de flors, tiges, fulles, branques però també fruits i llavors que donaran vida als quadres de J. Lorenzo i que podem aprendre a realitzar a través d'un taller pràctic que es desenvoluparà de forma paral·lela a l'exposició, esl dies 25 i 26 d'octubre. Informació i matrícula ací.

L'Associació Valenciana de Ikebana Sokosai sorgeix de la mà de la pròpia Julia Lorenzo, pionera de la disciplina a València, i un grup d'entusiastes amb més de 30 anys d'experiència. Un lloc per a totes aquelles persones que estimen i respecten la natura i desitgen establir un vincle especial a través d'aquesta filosofia profunda però principis simples i eficaços: la bellesa de les flors és transitòria, tot canvia i es renova, però el cor vibra amb la renovació cíclica de les estacions.
www.ikebanasokosai.com

Julia Lorenzo és llicenciada en Geografia i Història per la Universitat de València i de formació pictòrica tradicional, de mestre a deixeble, a càrrec de D. Manuel Llobregat, amb clares influències de Benedito, Sorolla i Pinazo. A més, és Mestra de Ikebana per l'Escola Enshu de Japó. 
www.julialorenzo.com

validxhtml validcss