EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2020

AGENDA | ACTES I ACTIVITATS
TALLER INFANTIL: CÒMIC I CIÈNCIA

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

TALLER INFANTIL: CÒMIC I CIÈNCIA, CONSERVAR LA BIODIVERSITAT 

DIA: 29 de novembre

HORARI: de 10:30 a 12:30 h

LLOC: L’Umbracle i els voltants

EDAT: de 7 a 12 anys  

PREU: gratuït

 AFORAMENT: limitat a 15 participants. Cal inscripció prèvia.

DESCRIPCIÓ

Dintre de la setmana de la ciència del Jardí Botànic, per a mostrar als visitants la tasca científica que realitza, hem preparat una activitat especial per al mateix temps fomentar les vocacions científiques entre els xiquets i xiquetes. I res millor per aconseguir-ho que unir ciència i còmic, una de les millors eines de divulgació científica, i posar com a temàtica principal la conservació de la biodiversitat.

Amb l’ajuda de l’il·lustrador Kolo, Raul Colomer,i de l’escriptor Vicente Marco, aprendràs a dibuixar un còmic des de la idea inicial, passant per la creació de personatges, el desenvolupament de la història o storytelling, l’organització i disseny de les vinyetes i els retocs finals. Només t’has d’inscriure i et podràs emportar el teu propi còmic a casa! I el més important, la història no podrà ser qualsevol història, estàs a un Jardí Botànic, així que girarà al voltant de la conservació de la biodiversitat. Ja ens imaginem a superherois isuperheroïnes salvant a les espècies d’un fatídic final!

Pel que fa a la metodologia del taller, al llarg de dues hores els creadors faran una explicació teòrica prèvia i a continuació els alumnes desenvoluparan en primer lloc la trama, a continuació l’escriuran i la dividiran en diferents vinyetes que dibuixaran i acoloriran després. Basant-se en elmanual creat pels autors del taller, Cómo escribir un cuento y dibujarlo, la teoria s'impartirà al mateix temps que els alumnes van generant el conte,i tot a l’airelliure, jugant i interactuant amb el jardí.

PROTOCOL SANITARI

L'aforament està limitat a 15 participants, per a garantir grups reduïts d'acord amb les mesures COVID 19. Caldrà dur mascareta, es farà presa de temperatura i hi haurà disponible gel hidroalcohòlic. Els llocs de treball guardaran les distàncies de seguretat i es repartiran materials de treball individuals.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

La seua petició ha estat enviada correctament. En breu ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies.
Per favor, emplena aquest formulari amb totes les teues dades, i ens posarem en contacte amb tu per a confirmar la teua reserva. Si sou més d'una persona, afegeix els noms, cognoms i DNI de la resta dels membre del teu grup a l'apartat de comentaris. Si ets una persona amb mobilitat reduïda cal indicar-ho també en aquest apartat. Gràcies.