EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Técnico: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Información y matrícula en actividades culturales: Sonia Martínez

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

ALTRES ANYS
2017

Al Gabinet de Cultura i Comunicació ens encarreguem de crear la imatge exterior del Botànic, organitzar l’agenda cultural i científica, coordinar esdeveniments, i estar en contacte amb els usuaris i els mitjans de comunicació. Ací podràs assabentar-te de les diferents activitats que tindran lloc al Jardí, les publicacions disponibles i els productes divulgatius que anem preparant.

NOVETATS

26-28 MAIG. CURSOS: DIBUIX, NARRATIVA I TALLER INFANTIL

Un cap de setmana amb cursos artístics per a tots els públics, emmarcats al certamen 'InsPirats pel Botànic'. T'apuntes?

ACTE DE COMIAT DE LA PLATAFORMA ‘SALVEM EL BOTÀNIC’

El Botànic acull l’acte de comiat de la plataforma ciutadana ‘Salvem el Botànic’ per considerar que l’objectiu principal, la salvaguarda del paisatge Botànic-Jesuïtes, ha estat assolit.

DE RUTA AMB EL BOTÀNIC!

El cicle d’excursions més esperat ja té programació nova, amb diferentes propostes per recórrer les nostres terres de la mà de guies botànics. 

CICLE DE PRESENTACIONS AMB LA LLIBRERIA PATAGONIA

El Botànic col·labora en la presentación de tres publicacions sobre el nostre territori. La Serra d'Espadà, les Illes Columbretes i les torres fortificades de l'horta valenciana seran els protagonistes. 

EL BOTÀNIC TAMBÉ ÉS LLUM, COLOR I MOLTES FLORS!

Aprofita les Falles per visitar l'espai més verd de la ciutat perquè nosaltres tenim monuments tot l'any i perquè el silenci sempre regna en aquest oasi urbà.

BICIACTIVISTAS. PARLEM DE BICIS

Coneix les experiències de Julián i Nicolas com ciclistes urbans a diverses importants ciutats de Sud-amèrica.

DISTRITO 008

Celebra la seua VII edició al barri d'Extramurs del 30 de març al 9 d'abril 2017 amb un objectiu, dinamitzar aquesta zona de València amb diferents propostes d'oci per a tots els públics.

CONREANT IGUALTAT

Un projecte que pretèn, a través de la relació amb el medi ambient, despertar relacions igualitàries basades en el respecte a la llibertat d'expressió i opinió i la construcció de relacions tolerants sense trets de violència ni exclusió.

TORNEN ELS CURSOS DEL BOTÀNIC!

Gaudeix de la nostra oferta i forma't en verd amb els cursos del Botànic: jardineria, cosmètica natural, cianotipia, fotografia de natura i més!

JORNADA ESPECIAL: ART AL JARDÍ, LITERALMENT!

Gaudeix de la jornada de portes obert per celebrar la cloenda de la mostra Art al Jardí: plantes, art, taller de pintura i visites guaides. No t'ho perdes!

DESCOBREIX I GAUDEIX ‘UN BOSC DE PLOMES’

La guia de les aus que es poden veure al Botànic editada i coordinada per SEO/BirdLife i el Botànic està a la venda a la taquilla del Jardí. Es tracta d’una publicació amb textos i il·lustracions dels biòlegs Pablo Vera i Juan Varela, respectivament.

NADAL AL BOTÀNIC!

Art, lectures, activitats per als menuts, regals... El Botànic ofereix molt més que plantes en aquestes festes. Consulta la nostra agenda i no et perdes res.

ART I NATURA: EN PROCÉS DE FUSIÓ

Finalitza la primera etapa de les dues intervencions de cartografías sensibles. Després de setmanes d’intens treball, conclou la primera etapa de les intervencions Passiflorae de Rosa Rodríguez i Quercus Cerris L. de Joaquín Jara al Botànic.

MANUEL COSTA TALENS GUANYA EL PREMI LLUÍS GUARNER

El professor i exdirector del Botànic guanya el premi Lluís Guarner pel seu treball sobre ecosistemes de flora i vegetació del territori valencià

UN BOSC DE PLOMES

El proper diumenge 4 de desembre el Botànic presenta una guia d’aus urbanes editada i coordinada per SEO/BirdLife i pel Botànic amb textos i il·lustracions dels biòlegs Pablo Vera i Juan Varela, respectivament.

MENUT DESEMBRE!

No et perdes la nostra oferta d'activitats infantils en família: reciclatge, manualitats decoratives amb elements vegetals, una guia ornitològica i un concert de Dani Miquel.

ART AL JARDÍ. CICLE DE CONFERÈNCIES

ART AL JARDÍ. CICLE DE CONFERÈNCIES

Paral·lelament a la mostra Art al Jardí el Botànic acull el cicle de conferències sobre art i ciència realitzades pels components del grup d’investigació Arte, Ciencia y Naturaleza de la Universitat Complutense de Madrid

SIMPOSI: EL PARC NATURAL DE L’ALBUFERA, ARA

Experts, científics, personal tècnic i agents socials es reuneixen al Botànic per diagnosticar l’estat real de l’Albufera

CICLE DE MÚSICA CLÀSSICA

Els Concerts de Tardor organitzats per l’Aula de Música del Vicerectorat de Cultura i Igualtat de la Universitat de València arriben al Botànic!

IOGA PER A MENUTS

Tornem una vegada més amb el cicle infantil més zen del Botànic amb més propostes de ioga en família i sessions especials al voltant de les estacions.

CURSOS DE TARDOR AL BOTÀNIC

Arriba la tardor al Botànic amb noves propostes per gaudir de la natura al Jardí durant l'estació més bonica de l'any. Bolets, cosmètica i farmàcia natural, orientació... T’abelleix participar en alguna d’aquestes activitats?

JORNADA: FOTOGRAFIA DE NATURA AMB JUAN TAPIA

Un any més el Foro Valencia Foto organitza al Botànic una classe magistral amb un expert fotògraf que ens contarà tots els seus secrets, sobretot a l’hora d’encarar l’objectiu al món natural. Entrada gratuïta i aforament limitat.

JORNADA DE CACTUS I SUCULENTES

Una vegada més amb l’arribada de la tardor des d’ACYS, l’Associació dels amics dels cactus i altres plantes suculentes, ens conviden a gaudir d’un cap de setmana al Jardí al voltant de les plantes més espinoses del món vegetal.

GAUDEIX AMB 'SONS AL BOTÀNIC'

Una proposta musical acústica que ens obri les portes del Jardí per la nit. En maig us esperem amb Mc Enroe!

NOU VÍDEO D'ESPORES - COM FER UN BON COMPOST!

Ana Fernández i Carmen Latorre, jardineres del Botànic, ens expliquen com aprofitar les restes orgàniques que generem a casa per a fer un abonament natural. 

ACTIVITATS