EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

EL JARDÍ ES MOU

TORNA (INS)PIRATS PEL BOTÀNIC!
Quinta edició del nostre concurs de narrativa i pintura ràpides a l'aire lliure del Botànic. Deixeu-vos seduir per la natura del nostre Jardí i apunteu-vos a retratar-la...
http://www.jardibotanic.org/?apid=agenda-33&id=1870#.YLhompMzZBz
19 JUNY - LLIURAMENT DE PREMIS D'INPIRATS PEL BOTÀNIC + CONCERT GRATUÏT DE JUNIOR MACKENZIE
Acosta't al nostre concurs de pintura i narrativa ràpides! A partir de les 19 h, entrada gratuïta, lliurament de premis i concert. 
/?apid=cultura_i_comunicacio&id=505
NOU DIPLOMA D'ESPECIALITZACIÓ EN CANVI CLIMÀTIC
El Jardí Botànic acull la presentació d'aquest postgrau per formar professionals en el context de la sostenibilitat ambiental i el canvi climàtic. Inscripcions obertes.
/?apid=cultura_i_comunicacio&id=502
XARRADES 'DONES I CIÈNCIA AL BOTÀNIC', VÍDEOS JA DISPONIBLES!
Investigadores, botàniques i científiques parlant de vocació botànica en femení, i projectes divulgatius que relacionen ciència i dones. 
https://www.youtube.com/playlist?list=PLm8jWSZrqhe-Hw1i7SENw3eSEpNIqUH0_
21 MAIG – 1 OCTUBRE. TORNA 'SONS AL BOTÀNIC'
Entre cant i cant de pardal, aquesta primavera la música s’obri novament lloc al Jardí amb el nostre cicle de concerts acústics a l’aire lliure. Entrades a la venda.
http://jardibotanic.org/?apid=sons_al_botanic-199
BOTÀNIC DE PRIMAVERA. VISITES GUIADES GRATUÏTES
Descobriu el nostre paisatge estacional de la mà del Gabinet de Didàctica del Botànic. Tots els caps de setmana de matí amb l'entrada al Jardí. 
http://www.jardibotanic.org/index.php?apid=cultura_i_comunicacio&id=489#.YEtsnpNKhBw
TORNA (INS)PIRATS PEL BOTÀNIC!
Quinta edició del nostre concurs de narrativa i pintura ràpides a l'aire lliure del Botànic. Deixeu-vos seduir per la natura del nostre Jardí i apunteu-vos a retratar-la...

AGENDA I RECURSOS

EXPOSICIONSTERRES I TEMPS, UNA MOSTRA D'ESTEVE ADAM

DIES: 20 MAIG - 12 SETEMBRE 2021

L'evocadora obra pictòrica de l'artista valencià ampliarà l'horitzó del Botànic fins als camps que envolten el nostre territori més proper. 

SABER

 

EXPOSICIONSGOTES DE VIDA, MOSTRA DELS TALLERS ESCOLARS DE VARIETATS TRADICIONALS DE LLAVORS

DIES: 27 MAIG - 27 JUNY 2021

Una iniciativa de CERAI amb LLavors d'ací per acostar als més menuts i menudes al nostre patrimoni vegetal agrari, mitjançant els horts escolars de diferents centres de la Comunitat Valenciana.

SABER

 

EXPOSICIONSLA NATURA EN LA CIUTAT

DIES: 8 - 20 JUNY 2021

Acollim un any més les fotografies guanyadores d'aquest concurs fotogràfic juvenil organitzat per la CAPPEPV, per potenciar els valors al voltant d'una societat sostenible.

SABER

 
INSCRIU-TE

EXCURSIONSEXCURSIÓ: EL CARBO, EL RIU DEL PENYAGOLOSA

DIA: 19 JUNY 2021

Un paisatge natural captivador que ens portarà, entre tolls i cascades, fins al naixement d'aquest riu. De ruta amb el Botànic per la comarca de L'Alcalaten.

SABER

 

ACTES I ACTIVITATS(INS)PIRATS PEL BOTÀNIC

DIA: 19 JUNY 2021

Quinta edició d'aquest concurs de narrativa i pintura ràpides a l'aire lliure del Botànic. Deixa't inspirar per la natura en primavera i participa!

SABER

 
INSCRIU-TE

ACTES I ACTIVITATSSANT JOAN: NIT MÀGICA I BOTÀNICA

DIA: 23 JUNY 2021

El Botànic us convida a celebrar la nit de San Joan mitjançant una vetllada gratuïta d’allò més especial, amb visites, xarrades i música en l'ambient nocturn del Jardí.

SABER

 

CICLE SONS AL BOTÀNICENRIC MONTEFUSCO

DIA: 23 JULIOL 2021

Més Sons al Botànic 2021, el nostre cicle de concerts acústics a l'aire lliure. Més directe i tranversal que mai, Enric Montesfusco ens portarà en juliol el seu últim projecte, Diagonal. Entrades disponibles. 

SABER

 

VÍDEOCOM DIFERENCIAR ESPÈCIES DE PINS

Us portem altre vídeo per a augmentar els vostres coneixements de botànica i els poseu en pràctica durant les excursions al camp en les fases de la desescalada. En aquesta ocasió li toca als pins.

SABER

 

DIVULGACIÓMONOGRAFIES BOTÀNIQUES

Si sou fans del nostre Jardí, ara més que mai vos convidem a llegir aquestes monografies sobre les seues col·leccions de plantes més emblemàtiques, els arbres monumentals, les palmeres, els cítrics i els cactus. Publicacions que podeu consultar en format digital de forma totalment gratuïta.

SABER

 

VÍDEOCOM DIFERENCIAR ROURES I CARRASQUES

Ara que tots podem eixir d'excursió al camp, us mostrem un vídeo perquè siga senzill identificar les diferents espècies de roures i carrasques que es troben arreu del territori valència, i així poder deixar bocabadats als teus companys de ruta amb els vostres coneixements de botànica.

SABER

 

DIVULGACIÓIDENTIFICA LES AUS DE L'ARBRAT URBÀ

Posem 'Bosc de Plomes', la guia d'aus del Botànic, disponible online de forma gratuïta i Pablo Vera de SEO/Birldlife ens parla de les més comuns i dels seus sons. El tandem perfecte per a iniciar-te en l'ornitologia des de la teua casa!  

SABER

 

ACTIVITATS

LA PLANTA DESTACADA

GUAMATXO MORAT
Aquesta espècie de cactus tan singular és una de les...

L
M
M
J
V
S
D
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4

SUSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ

nota legal
Les vostres dades s'inclouen en el fitxer d'enviament de correu del Jardí Botànic de la Universitat de València amb la finalitat d'enviar-vos informació sobre les activitats que acull o organitza el Jardí o en col·laboració amb altres.
Consentiu expressament la recepció d'aquesta informació incloses les activitats i els productes remunerats del Jardí Botànic. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació i cancel·lació enviant un correu electrònic a cicbotanic@uv.es, o per escrit adreçat al Jardí Botànic, carrer Quart, 80, 46008-València.

REVISTA DIGITAL DEL JARDÍ BOTÀNIC

ET RECOMANEM