EDUCACIÓ | Agenda
GABINET DE DIDÀCTICA

CONTACTE

Telf. 96 315 68 18 / 315 68 05
Fax. 96 315 68 26
gab.didactica@uv.es


SUBSCRIU-TE A LA LLISTA DE DISTRIBUCIÓ

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

EQUIP


Responsable:

Mª José Carrau

maria.j.carrau@uv.es


Tècnics:

Pepa Rey

josefa.rey@uv.es

Olga Ibáñez

olga.ibanez@uv.es

Andreu Gómez andreu.gomez@uv.es

TALLERS DE PASQUA PER A XIQUETES I XIQUETS

EXPEDICIONS BOTÀNIQUES
AFORAMENT COMPLET, DISCULPEU LES MOLÈSTIES

DIES: 6 - 9 ABRIL 2021

HORA: de 10 a 14 h
EDAT: de 3 (ja escolaritzats) a 12 anys
PREU: 75 € els quatre dies
SERVEIS EXTRES: guarderia de 8.30 a 10h (2.5€/dia); pícnic de 14 a 16h, cal portar el dinar (3€/dia)

DESCRIPCIÓ

Aquestes vacances de pasqua volem convidar als més menuts a fer un viatge pel nostre Jardí per a conéixer les espècies botànicas més increïbles, que van ser descobertes en les grans expedicions científiques del passat. Plantes que van vindre del Nou Món per transformar el nostre, millorant les nostres relacions comercials, sanitat i alimentació, entre altres aspectes.

Malaspina, Bustamante,... molts d'aquests viatges botànics van ser dirigits des d'Espanya, però sens dubte el més famós de tots ells seria el del conegut investigador i protagonista dels nostres tallers enguany, José Celestino Mutis.

Així, quadern de camp en mà, ens convertirem en autèntics naturalistes i crearem la nostra pròpia col·lecció de descobriments i il·lustracions botàniques. Quatre dies de diversió, ciència, art i història, en un lloc incomparable, el Jardí Botànic de la Universitat de València.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Es pot realitzar la matricula a través del formulari d'inscripció d'aquesta secció, enviant un correu electrònic a gab.didactica@uv.es, o telefonant al 96 315 68 18/661427512

PROGRAMA

Nota: els continguts i les activitats diàries programades podrien veure's afectats en funció del grup i de la previsió meteorològica.

6 ABRIL. LES EXPEDICIONS BOTÀNIQUES
En què consistien? Importància i contribució en la ciència i en la societat. A través d'un mapa del Botànic anirem buscant unes plantes molt especials amb nom d'animals. A més, començarem el nostre quadern de camp, que anirem emplenant cada dia.
7 ABRIL. LES EXPEDICIONS BOTÀNIQUES
Aprendrem per què i com dibuixaven les plantes que descobrien. A més, realitzarem una manualitat, un marcapàgines amb fulles encunyades.
8 ABRIL. LES FULLES
Practicarem el dibuix naturalista i estudiarem les fulles, com són i la seua funció en les plantes. A més, recol·lectarem i premsarem algunes per a incorporar-les al nostre quadern de camp.
9 ABRIL. LES FULLES
Aprendrem tècniques per a dibuixar fulles com un professional de la il·lustració i estudiarem les diferents formes que poden tindre les fulles. A més, veurem en profunditat algunes fulles poc convencionals o modificades com les de les plantes carnívores.

validxhtml validcss