EDUCACIÓ | Agenda
GABINET DE DIDÀCTICA

CONTACTE

Telf. 96 315 68 18 / 315 68 05
Fax. 96 315 68 26
gab.didactica@uv.es


SUBSCRIU-TE A LA LLISTA DE DISTRIBUCIÓ

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK

EQUIP


Responsable:

Mª José Carrau

maria.j.carrau@uv.es


Tècnics:

Pepa Rey

josefa.rey@uv.es

Olga Ibáñez

olga.ibanez@uv.es

Andreu Gómez andreu.gomez@uv.es

TALLERS INFANTILS DE BENVINGUDA A LA PRIMAVERA

PLANTES DE LA CULTURA VALENCIANA

DIES: 16 - 18 MARÇ 2021

HORA: de 10 a 14 h
EDAT: de 3 (ja escolaritzats) a 12 anys
PREU: 60 € els tres dies.
SERVEIS EXTRES: guarderia de 8.30 a 10h (2.5€/dia); pícnic de 14 a 16h, cal portar el dinar (3€/dia); guarderia + pícnic (5€/dia)

DESCRIPCIÓ

Aquestes vacances de març volem convidar als més menuts a donar la benvinguda a la primavera. Una de les nostres estacions favorites de l'any, que inunda de color, aromes... vida cada racó del Botànic. Però també és una època molt especial per a tots els valencians, per eixes falles que enguany no podrem celebrar. Així, des del Gabinet de Didàctica del Jardí Botànic, a càrrec de Ginkgo Educación, hem decidit oferir-vos uns tallers molt especials on poder gaudir de les plantes i de la nostra cultura al mateix temps.

Tres dies per a aprendre tot tipus de curiositats sobre els vegetals més arrelats a la nostra gastronomia i la nostra terra. Des dels bunyols de carabassa, passant per l'orxata i fins a l'arxiconeguda paella valenciana. I en aquest sentit, us parlarem del nostre Parc Natural per excel·lència, "L'Albufera"; un autèntic tresor natural caracteritzat a més pels seus extensos camps d'arròs i les seues originals barraques.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Es pot realitzar la matricula a través del formulari d'inscripció d'aquesta secció, enviant un correu electrònic a gab.didactica@uv.es, o telefonant al 96 315 68 18/661427512

PROGRAMA

16 MARÇ. Descobrirem els mètodes més originals de dispersió de les llavors. I és que sabies que alguns fruits "exploten” per a dispersar les llavors? un original sistema de “pirotècnia vegetal” que no podia faltar en aquesta setmana fallera.
17 MARÇ. Segur que us agraden els cereals i l'arròs. En aquesta sessió aprendrem de les seues increïbles propietats i sorprenents secrets visitant l'horta del Jardí Botànic.
18 MARÇ. Sabeu quines plantes s'usen per a elaborar la tan deliciosa orxata, els bunyols de carabassa o la paella? Participareu en la nostra particular gimcana de la paella en el Botànic.

validxhtml validcss