CULTURA I COMUNICACIÓ | 2021
EXCURSIÓ 2. UNA RESERVA NATURAL A L'ALT TÚRIA Los Cañones de Valdeserrillas, Benaixeve (Els Serrans)

DESCOBRINT EL PAIS 2014
ORGANITZA FIL PER RANDA (FPR)

DIA: 26 OCTUBRE 2014

PRIMER DIA DE MATRICULA: 6 D'OCTUBRE
Guia FPR: Carlos Álamo
Guia Botànic: Carlos Fabregat
Eixida: 8h Arribada: 20h
Preu amb dinar: 43€ 
El preu de la matrícula sempre inclou tant el desplaçament amb autobús com l'assegurança de viatge, i en aquest cas també inclou l'entrada a la Reserva i l'itinerari en vaixell. 

Ruta: La Reserva de Valdeserrillas és un projecte creat per a potenciar el turisme rural i natural en la comarca dels Serrans en un espai protegit prop de l’embassament de Benaixeve. Actualment podem trobar cérvols, muflons, cabres salvatges, cavalls i penya-segats rocosos on viuen el falcó pelegrí, el mussol reial i l’àguila marcenca. És un dels últims pulmons verds valencians, des d’on es projectarà la futura Reserva de la Biosfera Los Cañones del río Turia. Seguint el riu Túria amunt entre els impressionants penyasegats que conformen el paisatge, navegarem amb un vaixell ecològic no contaminant.

Grau de dificultat: baix
Durada de l'excursió: 3h
Desnivell: 100m

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ
A partir del primer dia de matricula, cal reservar places mitjançant el formulari d'inscripció que estarà disponible en aquesta secció i a la taquilla del Jardí Botànic, telefonant al número 96 315 68 16/00 (de dilluns a divendres de 10 a 14 hores), o enviant un correu electrònic a cicbotanic@uv.es amb el nom, cognoms i NIF dels assistents, i un telèfon de contacte.

Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bankia, al número de compte ES71 2038-9651-69-6000157596.

El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per fax (96 315 68 26), correu postal (Jardí Botànic-Excursions, c/ de Quart, 80 46008), correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

POTS DECARREGAR ACÍ EL PROGRAMA:

validxhtml validcss