CULTURA I COMUNICACIÓ | 2021
BOTÀNIC DE PRIMAVERA, VISITES GUIADES (PÚBLIC FAMILIAR)

ITINERARI GRATUÏT AMB L'ENTRADA AL JARDÍ

DIA: 13 JUNY 2021

HORA I LLOC:  Començarà a les 10.30 h en l'entrada al Jardí
LLENGUA: la visita serà impartida en castellà (Nota: s'alternarà la llengua entre valencià i castellà, cada cap de setmana)
RESERVA: L'activitat inclou una visita i un taller, i serà de caràcter gratuit abonant l'entrada al Botànic. Cal reservar prèviament plaça  a partir del dilluns 7 de juny de 2021, mitjançant el formulari d'aquesta secció o escrivint un email a cicbotanic@uv.es i indicant: nom i cognoms de les persones que voleu assistir (fins a un màxim de 6 assistents per reserva) i un telèfon de contacte.
AFORAMENT: limitat a 25 participants.
DIRIGIT A: públic familiar

DESCRIPCIÓ

Perdre's al Jardí sempre és una bona opció, i estació rere estació encara més! Així vos oferim Botànic de primavera, visites guiades pel Jardí, per gaudir del seu magnífic paisatge canviant i descobrir tots els secrets de les 27 col·leccions en les quals estan organitzades les 5.000 espècies vegetals que alberga. Uns itineraris que es faran pel matí tots els caps de setmana de primaveraEls diumenges estaran dedicats a públic més familiar amb una passejada i un taller adaptats als més menuts. 

Ja us podeu inscriure a la visita del pròxim diumenge dia 13 i gaudir, prèvia reserva i abonant l’entrada del Jardí, d’un recorregut pel Jardí de la mà dels guies del Gabinet de Didàctica del Jardí Botànic. Una visita guiada pels racons més interessants del Botànic: les col·leccions de palmeres, plantes endèmiques, hivernacles d’orquídies i falgueres, arbres centenaris, cactus impressionants, rocalles mediterrànies, l'umbracle... I tot sense eixir de la ciutat.

A més a més, la visita guiada  familiar culminarà amb un taller didàctic, en aquest cas de plantes aromàtiques, per als més menuts amb el que volem transmetre la importància de la biodiversitat i inculcar actituds de respecte cap al medi ambient.

Botànic de primavera, gaudeix d'aquesta estació al Jardí Botànic a l’aire lliure i amb tota la seguretat!

PROTOCOL SANITARI 

L'aforament està limitat a 25 participants, per a garantir grups reduïts d'acord amb les mesures COVID 19. Caldrà dur mascareta, es farà presa de temperatura i a l’entrada del Jardí trobareu gel hidroalcohòlic perquè us pugueu desinfectar les mans. Si vols més informació, visita la secció #JardíSegur


validxhtml validcss