CULTURA I COMUNICACIÓ | 2021
PER NADAL, REGALA ELS CURSOS DEL BOTÀNIC

POSA’NS AL TEU LLISTAT DE DESITJOS!

Ara que ve el temps de regalar, volem repetir la campanya de l’any passat per regalar els cursos del Botànic. Si encara no has pensat què regalar a eixa persona tan especial, o si vols fer-te un regal a tu mateixa, nosaltres et podem ajudar a trobar el regal perfecte amb els cursos que hem organitzat al gener i febrer. 

Hem pensat en propostes que poden agradar a tothom, uns més creatius, altres més encarats al cultiu, o fins i tot a l’elaboració de productes, això sí, tots amb un nexe comú, les plantes. Des del 18 de desembre podràs vindre al Botànic a adquirir les targetes regal vàlides per als cursos de jardineria, farmàcia natural, sabons i la il·lustració de cactus i palmeres. Si vols sorprendre amb un detall que suposa una experiència, regala els nostres cursos aquest Nadal, i no t’ho penses, que les places son limitades! Enguany, amb el Botànic, encertaràs segur!

Cursos programats:

FARMÀCIA NATURAL. 15 al 29 GENER

Descobreix les propietats que ens ofereix el món vegetal
Preu: 65 €

IL·LUSTRACACTUS. 23 i 30 GENER

Aprén a dibuixar i pintar els nostres cactus i suculentes
Preu: 35 €

CURS BÀSIC DE SABONS. 4 i 11 FEBRER  

Reutilitza l’oli per al seu ús domèstic
Preu: 40 € (materials inclosos)

IL·LUSTRA PALMERES. 13 i 20 FEBRER

La teua creativitat al servei d’una col·lecció espectacular
Preu: 35 €

INICIACIÓ A LA JARDINERIA. 15 FEBRER a 1 MARÇ

Presumeix de plantes sanes i boniques
Preu: 65 €

On es fan els cursos? 

Al Jardí Botànic de la Universitat de València

Quan i on es pot comprar la targeta regal del curs que m’interesse?

A partir de la vesprada del divendres 18  de desembre, i fins el 31 de gener de 2021. La targeta regal es pot adquirir en la taquilla del Jardí, en el seu horari habitual: de 10 a 18 h, de dilluns a diumenge (excepte 25 de desembre i 1 de gener, dates en què el Jardí romandrà tancat).

Com regale un curs?

Molt senzill. Només cal vindre i comprar la bonica targeta per al curs triat. Cal donar el nom i cognom de la persona a la qual se li va a regalar, així com el telèfon i el seu correu electrònic. Per a què? Per a poder posar-nos en contacte amb ella (a partir del dia que ens digueu que rebrà la targeta) i enviar-li tota la informació detallada sobre el curs que haurà rebut com a regal. No s’admetran devolucions ni canvis en les targetes regal adquirides.

M’han regalat un curs. Què he de fer? 

Res. Ens posarem en contacte amb tu abans de l’inici així que tu només has de gaudir del curs!

validxhtml validcss