CULTURA I COMUNICACIÓ | 2021
DESCOBREIX I GAUDEIX ‘UN BOSC DE PLOMES’

Il·lustració de Juan Varela

JA A LA VENDA!

PREU: 5€. Disponible en la taquilla del Jardí

Un bosc de plomes, la guia de les aus que es poden veure al Botànic editada i coordinada per SEO/BirdLife i el Botànic recentment, ja està a la venda a la taquilla del Jardí. Es tracta d’una publicació amb textos i il·lustracions dels biòlegs Pablo Vera i Juan Varela, respectivament, que té per objectiu donar a conèixer la biodiversitat urbana i conscienciar sobre la importància que tenen les ciutats per a acollir aquestes aus.

A Un bosc de plomes, trobarem una fitxa descriptiva de cadascuna de les 79 aus que podem veure al Botànic, amb les seues característiques bàsiques: hàbits de vida, preferències d’hàbitat, alimentació, època per observar-les, longitud, etc. A més, cada fitxa conté una acurada il·lustració on es destaquen els trets més distintius de cada au per tal de facilitar la seua observació i identificació.

Hem de destacar que materials com aquesta guia ajuden a transmetre el valor de la biodiversitat urbana i el paper d’espais com el Botànic per al seu foment i divulgació. En un jardí com el nostre, trobem moltes espècies que es refugien, reprodueixen, s’alimenten, descansen en les seues migracions, etc. Una riquesa i varietat d’espècies on hi destaquen els ocells per la seua vistositat, pel seu cant i vol i que SEO/BirdLife s’ha encarregat de localitzar. Després d’estudiar les 79 aus habitants del Botànic, ens ofereixen en aquesta guia una eina pràctica per a tots els públics amb què tots i totes, sense importar edat o formació, podrem aprofundir en el coneixement de les aus que ens envolten. Un motiu més per gaudir dels nostres passejos pel Botànic.

Coneixes la cuereta torrentera o la cuereta blanca? Doncs aprofita i intenta trobar-les durant aquests mesos d’hivern que se solen deixar veure al Botànic. Amb la guia, segur que ho aconseguiràs!

validxhtml validcss