CULTURA I COMUNICACIÓ | 2021
MENUT DESEMBRE!

ACTIVITATS INFANTILS AL BOTÀNIC

Aquest mes de desembre, visitar el Botànic en família és quasi obligat. Hem preparat una xicoteta programació perquè tant grans com menuts puguem gaudir de la natura a la vegada que aprenem de manera divertida sobre temes interessants com el reciclatge, la reutilització o els ocells que es poden veure al Botànic al llarg de l’any. A més, l’oferta inclou un concert de l’estimat cantacançons Dani Miquel.

Així, encetem el mes amb una proposta per al dia 3 de desembre, dins de Ruzafalovekids i de la mà de l’Aula de Samarucdigital. El Botànic acull l’activitat Imagina una ciutat reciclada, en què amb materials reciclats i treballant en equip haurem d’imaginar i crear una ciutat millorada, més sostenible i amable.

L’endemà, diumenge dia 4, presentem Les aus del Jardí Botànic, una guia que pretén ajudar en la identificació de les aus que es veuen al nostre jardí, editada en col·laboració amb SEO/BirdLife. L’acte de presentació, de caràcter lúdic i festiu, comptarà amb un concert a càrrec de Dani Miquel, entre altres.

Finalment, i ja a la vora de Nadal, el dia 17 de desembre, tindrem un taller de creació d’objectes decoratius amb elements naturals. Així, a més de col·laborar en deixar el jardí més bonic per a les festes, els assistents podran emportar-se els seus nadalencs i exclusius adorns a casa.

En un dels mesos amb major consumisme de tot l’any, no està de més provar amb altres formes de viure i conviure. I si, a més, es poden realitzar en família, es converteix en una excel·lent manera de transmetre valors com l’ecologia, la conscienciació sobre la importància del conservar el medi ambient i l’estima per tots els éssers vius. Consulta tots els detalls de cada activitat i tria les que més t’agraden.

SABER MÉS

3 DESEMBRE: LA CIUTAT DEL RECICLATGE

4 DESEMBRE: PRESENTACIÓ DE LA MINI-GUIA D’AUS URBANES DEL BOTÀNIC

17 DESEMBRE: PER NADAL, ADORNA EL BOTÀNIC!

validxhtml validcss