MULTIMÈDIA | Audioguia
poster

Escoltar el Jardí

Passejar pel Jardí Botànic és tota una festa per als sentits: veure la lluenta verdor d’un refugi en mig de la ciutat, oldre la mescla de perfums que creen les fulles, la fusta, les flors, la terra i l’aigua i, “escoltar-lo” de la veu dels nostres guies, o bé, mitjançant l’audioguia.

El sistema d’audioguia del Botànic és molt semblant al que ofereixen els museus i edificis històrics d’arreu del món, així el Jardí, com a museu viu, s’obri a la possibilitat d’ampliar la informació que s’obté a cop d’ull de les etiquetes i els cartells.

Amb 82 punts d’informació, el recorregut s’atura en els llocs més interessants i atractius, i es pot seguir en l’ordre establert o lliurement, tot aprofitant durant el passeig els punts que ens trobem al nostre pas. Tan sols ens caldrà polsar a l’aparell el nombre corresponent al dispositiu i escoltarem les característiques botàniques, dades històriques i curiositats més destacables de cada racó i planta. L’audioguia està disponible en tres llengües: el valencià, el castellà i l’anglès, i suposa una ampliació més de l’oferta científica i lúdica del Jardí.

Descarregar el fullet de l'audioguia

fullet
validxhtml validcss