EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2021

MÚSICA | SONS AL BOTÀNIC

CICLE DE CONCERTS ACÚSTICS AL JARDÍ BOTÀNIC

Entre cant i cant de pardal… la música torna a fer-se camí al Jardí amb una nova edició de Sons al Botànic! Un cicle molt especial que ja va per la sisena edició i que ens permet gaudir, a poqueta nit, d’una particular selecció d’artistes del panorama alternatiu nacional i local, en format acústic i sota la nostra arbreda monumental.

Enguany, perquè pugueu gaudir de la cultura al Botànic en tota seguretat, l’aforament estarà reduït i amb l’entrada tindreu assignada una cadira, que podreu seleccionar prèviament, entre altres mesures pertinents. 

La dolça veu de Suu i el seu inseparable ukulele seran els encarregats d’obrir el cartell a finals de maig. Una artista catalana que s’ha convertit en tota una revelació en xarxes gràcies a la seua música propera i lluminosa. Los hermanos Cubero prendran el relleu en juny, amb eixe folk eclèctic que ens té tant enganxats i que ha trencat barreres entre allò clàssic i allò actual. 

En estiu, Enric Montefusco vindrà a posar-nos la carn de gallina amb la sonoritat càlida, vibrant i envolupant que caracteritzen les seues actuacions. Un aura instrumental impecable acompanyada per la singular veu d’aquest trobador del segle XXI. I en agost, el talent d’Alice Wonder omplirà d’energia cada racó de l’Escola Botànica. Calidesa i profunditat amb ritmes que ballen entre el soul i la música d’arrels, entre altres influències.

Guiu Cortés, el cantant de El Niño de la Hipoteca, ens portarà a setembre el seu projecte en solitari. Un aposta més personal del cantautor amb lletres introspectives encara que divertides, i en un format més íntim i acollidor. I per a acomiadar-nos, canviem d’estació amb una proposta que no podia ser una altra que Tardor. Els valencians vindran amb el seu projecte més transgressor, perquè està fet des de la llibertat artística i deixant a banda els estereotips musicals. Rock fet des de la tendresa, amb un sense fi de matisos a descobrir en cada cançó, que aconsegueix sonar proper i llunyà al mateix temps.

Aquest cicle està coorganitzat perl Jardí Botànic, &Sons Produccions i Saltarinas, sota el patrocini de Cervesa Túria.

DESCARREGA ACÍ EL CARTELL DEL CICLE

PROGRAMACIÓ 2021 SONS AL BOTÀNIC

21 MAIG - SUU
11 JUNY – LOS HERMANOS CUBERO
23 JULIOL - ENRIC MONTEFUSCO
20 AGOST – ALICE WONDER 
17 SETEMBRE - GUIU CORTÉS
1 OCTUBRE - TARDOR

ENRIC MONTEFUSCO

DIA: 23 JULIOL 2021

Més Sons al Botànic 2021, el nostre cicle de concerts acústics a l'aire lliure. Més directe i tranversal que mai, Enric Montesfusco ens portarà en juliol el seu últim projecte, Diagonal. Entrades disponibles.