EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez Romero

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

- Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

- Fora d'aquest horari pots cridar a la taquilla del Botànic: 963156817

ALTRES ANYS
2021

MÚSICA | JAZZ AL BOTÀNIC

Torna el nostre esperat cicle de Jazz al Botànic! Jazz Climàtic, un projecte musical, en col·laboració amb el col·lectiu de músics Sedajazz i sota el patrocini de Caixa Popular, que enguany estarà dedicat de forma simbòlica al Canvi Climàtic.

I és que molt es parla d’aquesta crisi que sofreix el nostre planeta. Molts són els articles, llibres, documentals i xarrades. Molts són els continguts però poques les accions. S’ha aconseguit que siga un tema del que tothom té a dir alguna cosa, encara que sembla que no s’estiga avançant cap a una solució, ni en la direcció correcta, ni amb la suficient velocitat.

Així, us convidem a gaudir del millor Jazz al Botànic però amb una visió ambientalista, per a que hi pensem, per a que ens inspirem, i per a que somiem amb què els i les músics que toquen per a nosaltres no siguen com els del Titànic, que no s’hagen d’enfonsar perquè, al final de la història, hem aconseguit esquivar l’iceberg.  

Enguany comptarem amb una programació molt variada que començarà amb el jazz clàssic però de so modern i fresc d’Alfie Copovi Trio, per a després rememorar l’estil West Coast de la música tradicional americana, mitjançant una selecció de les millors cançons de Brookmeyer a càrrec de César Cortés Quintet. Continuarem amb un projecte de fusió molt especial de la mà d’Andrés Belmonte Quartet, que combina tradició mediterrània, música oriental i jazz modern, i per a acabar gaudirem d’Ales Cesarini & Payoh Soulrebel i el seu jazz minimalista que navega entre els càlids ambients del Carib de l'illa de Jamaica i la solemnitat de la música impressionista francesa amb aires de Rhythm & Blues o els ritmes tribals africans, entre altres.

I com sempre el més joves també tindrà un lloc especial al nostre cicle, per una banda amb l’actuació de Jazzejant amb menuts on podran sentir, cantar, ballar i aprendre de música en família, mitjançant els instruments i les titelles; i d’altra banda amb la Jove Big Band Sedajazz que ens sorprendran amb un atractiu repertori que combina estàndards i arranjaments de grans èxits del jazz amb bandes sonores, funk, rock i latin jazz.

Els concerts tindran lloc de setembre a desembre, sempre a l’Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic (C/ Beat Gaspar de Bono s/n) i a les 19.30 h, a excepció del concert del 23 de novembre, que està dirigit a públic infantil i tindrà lloc a les 12 h. Les entrades es poden adquirir per 5 € a la taquilla del Jardí en el seu horari habitual, des dels 15 dies anteriors a cada concert. 

PROGRAMACIÓ DEL CICLE JAZZ CLIMÀTIC 

21 SETEMBRE. The Prototype Jazz Trio. Hammond Hits
5 OCTUBREAlfie Copovi TrioFlight
19 OCTUBRE. César Cortes QuintetBrookmeyer & the west coast Songs
9 NOVEMBRE. Andrés Belmonte Quartet Tariq
23 NOVEMBRE. Jazzejant amb menuts
14 DESEMBRE. Ales Cesarini & Payoh Soulrebel. Dandelion
21 DESEMBRE. Jove Big Band Sedajazz

PRÒXIMS CONCERTS