EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

El Jardí Botànic també dedica els seus esforços a la recerca, donat que acull part de la investigació de l’ICBiBe (Institut Cavanilles de Biodiversitat i Biologia evolutiva). A través dels diferents departaments s’estudien aspectes com la diversitat vegetal, la conservació de les espècies rares, endèmiques o amenaçades de la flora mediterrània o la conservació dels hábitats naturals. 

A més, fomenta la divulgació de la cultura botánica mitjançant seminaris, congressos i jornades desenvolupades per especialistes en el camp de la botánica i la conservació.

Per a qualsevol informació pots contactar amb el departament de cultura i comunicació del Jardí Botànic en cicbotanic@uv.es.

NOVETATS

LA INFLUÈNCIA DE LA LLUNA EN L'AGRICULTURA

Una investigació del Jardí Botànic i del Departament de Didàctica de les Ciències Experimentals i Socials revisa més de cent documents per analizar si hi ha evidència científica en aquest sentit. 

EL JARDÍ BOTÀNIC CELEBRA LA SETMANA DE LA CIÈNCIA

El Botànic celebra la Setmana de la Ciència amb activitats divulgatives i una jornada de portes obertes amb visites guiades i tallers.

ESTUDI SOBRE PLANTES MEDICINALS ANSIOLÍTIQUES I INDUCTORES DEL SOMNI

Ajuda'ns a saber més sobre l'ús de les plantes medicinals participant en una breu enquesta.

EL JARDÍ BOTÀNIC, PORTADA DE JOURNAL OF SYSTEMATICS AND EVOLUTION

Una de les investigacions en les quals ha participat el Jardí Botànic, sobre la filogènia del gènere Fumana, ha estat elegit portada de Journal of Systematic and Evolution

NACIONS UNIDES AL JARDÍ BOTÀNIC

El Jardí Botànic de la Universitat de València acull la formació de Nacions Unides en 'protocols de rehabilitació en addiccions' a alts càrrecs del Govern d'Afganistan.