EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

GABINET DE DIDÀCTICA

Telf. 96 315 68 18 
Fax. 96 315 68 26
gab.didactica@uv.es

Empresa contractada: Ginkgo Educación

Tècniques de l'empresa contractada
Olga Ibáñez, Ana Garrido i Pilar López

Benvinguts al Gabinet de Didàctica del Jardí Botànic de la Universitat de València on grans i menuts podran apropar-se a la ciència, la natura i la botànica mitjançant diferents activitats i propostes. Visites guiades pel Jardí, tallers formatius per a tots el nivells educatius, al llarg del curs escolar, i tallers específics per als períodes vacacionals.

NOVETATS!

22 JUNY - 29 JULIOL. ESCOLA D'ESTIU

Aquest estiu els més menuts podran descobrir els biomes més importants del nostre planeta mitjançant els tallers de vacances del Gabinet de Didàctica.

19-22 ABRIL. TALLERS INFANTILS DE PASQUA

Aquests dies de vacances al Botànic, xiquetes i xiquets podran convertir-se en naturalistes i explorar el cor de la ciència amb el nostre Gabinet de Didàctica. Matrícula oberta!

1- 7 SETEMBRE. ESCOLETA DEL BOTÀNIC

Una aventura naturalística per acomiadar-se de l'estiu, on xiquets i xiquetes podran descobrir els diferents tipus d'ecosistemes que amaga el Botànic. Matrícula oberta!

TALLERS INFANTILS A SETEMBRE. ELS BOSCOS PER A LES PERSONES

Abans de tornar a l'escola, us proposem uns dies de tallers molt divertits i educatius al Botànic on descobrir els diferents tipus de boscos que hi ha al nostre planeta.

JUNY-JULIOL. ESCOLA D'ESTIU AL BOTÀNIC PER A XIQUETS I XIQUETES

Tornen els tallers del Gabinet de Didàctica per vacances d'estiu. Enguany aprendran de nutrició saludable i de com convertir-se en tots uns experts en crear un planeta millor. Matrícula oberta.

23 - 26 ABRIL. TALLERS DE PASQUA: JARDINERIA PER A XIQUETS I XIQUETES

Aquestes vacances de pasqua volem convidar als més menuts de la casa a tocar terra i convertir-se en autèntics jardiners!. Matrícula oberta.

26 DES - 4 GENER. TALLERS DE NADAL PER A XIQUETS

Aquestes festes al Botànic els més menuts aprendran de la gran biodiversitat que caracteritza el nostre planeta mitjançant diferents activitats a l'aula i l'aire lliure. 

3 - 7 SETEMBRE. QUÈ VA OCÓRRER FA MILIONS D'ANYS? TALLERS PER A XIQUETS

Descobreix amb el Gabinet Didàctica com es va formar el nostre planeta i quins van ser els primers organismes que els van poblar. 

2 - 27 JULIOL. ESCOLA D'ESTIU: ELS INVESTIGADORS VERDS

Tallers de juliol per a xiquets amb el Gabinet de Didàctica del Botànic, on descobriran les estratègies que utilitzen els éssers vius per a relacionar-se en la natura. 

25 - 27 JUNY. ESCOLA D'ESTIU: CUINA AL BOTÀNIC!

Tallers de juny per a xiquets amb el Gabinet de Didàctica del Botànic, on aprendran a cuinar receptes sanes i divertides per a cada moment del dia.

ACTIVITATS