EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez Romero

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

- Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

- Fora d'aquest horari pots cridar a la taquilla del Botànic: 963156817

ALTRES ANYS
2021

| NOTÍCIES
BOTÀNIC DE PRIMAVERA. VISITES GUIADES GRATUÏTES

Canviem d’estació! La temperatura és més càlida, i la llum i el color transformen el paisatge del nostre Jardí amb l’arribada de la primavera. Les plantes floreixen, reverdeixen i molts altres verbs que ens confirmen que el bon temps ha aplegat per a quedar-se. 

Tot convida al passeig! I és per això que volem oferir-vos des del Botànic una altra edició de les nostres visites guiades de cap de setmana. Una experiència orgànica molt enriquidora per gaudir des del pròxim dissabte 20 de març fins al diumenge 13 de juny. Podreu participar, prèvia reserva i abonant l’entrada del Jardí, d’un recorregut pel Jardí de la mà dels guies del Gabinet de Didàctica, i descobrir amb els vostres propis ulls les transformacions de la nostra col·lecció vegetal en aquesta estació de l’any.

Farem dos tipus de visites: una per a adults, els  dissabtes, i altra per a públic més  familiar, els  diumenges. Si veniu amb el grup d’adults podràs conèixer la història del Botànic, curiositats del Jardí, les espècies més emblemàtiques i les que llueixen més espectaculars a l'hivern, i a més visitaràs els hivernacles i les diferents col·leccions vegetals. D’altra banda, si vos acompanyen xiquets i xiquetes, podreu culminar un entretingut i enriquidor passeig pel Jardí amb  un taller didàctic. La temàtica dels tallers serà variada i cada setmana us anirem informant dels seus continguts (conreus hortícoles, plantes aromàtiques, jardineria, manualitats vegetals, etc.).

El dilluns de cada setmana publicarem les visites del cap de setmana corresponent, i obrirem la reserva prèvia. Una vegada completat l’aforament, farem un xicotet llistat d’espera per a possibles baixes, i si no aconseguiu plaça, no vos preocupeu, a la setmana següent tindreu una nova oportunitat!  L'aforament està limitat a 20 participants, per a garantir grups reduïts d'acord amb les mesures COVID 19. Caldrà dur mascareta, es farà presa de temperatura i a l’entrada del Jardí trobareu gel hidroalcohòlic perquè us pugueu desinfectar les mans. les mans. Si voleu més informació, visita la secció #JardíSegur.

Gaudiu del Botànic de primavera, a l’aire lliure i amb tota la seguretat! 

APÚNTA'T A LES PRÒXIMES VISITES!

MARÇ

DISSABTE 20. VISITA GENERAL 
Hora: 10.30h. Pdm: 15 març
DIUMENGE 21. VISITA FAMILIAR 
Hora: 11.00h. Pdm: 15 març

ABRIL

DISSABTES 3, 10, 17, 24. VISITA GENERAL 
Hora: 10.30h. Pdm: dilluns abans de la visita
DIUMENGES  4, 11, 18, 25. VISITA FAMILIAR 
Hora: 11.00h. Pdm: dilluns abans de la visita

MAIG

DISSABTES 1, 8, 15, 22 i 29. VISITA GENERAL 
Hora: 
10.30h. Pdm: dilluns abans de la visita
DIUMENGES  2, 9, 16, 23, 30. VISITA FAMILIAR 
Hora: 10.30h. Pdm: 
dilluns abans de la visita

JUNY

DISSABTES 5, 12. VISITA GENERAL 
Hora: 
10.30h. Pdm: dilluns abans de la visita
DIUMENGES  6, 13. VISITA FAMILIAR 
Hora: 
10.30h. Pdm: dilluns abans de la visita

Pdm: primer dia de matrícula