EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez Romero

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

- Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

- Fora d'aquest horari pots cridar a la taquilla del Botànic: 963156817

ALTRES ANYS
2021

| NOTÍCIES
CELEBRA EL DIA DE L'ARBRE AMB EL BOTÀNIC!

JORNADA DE PORTES OBERTES

El pròxim diumenge 31 de gener celebrem una de les nostres dates favorites, el Dia de l’arbre! Enguany, encara que no podrem organitzar activitats presencials al voltant dels nostres arbres degut a les restriccions sanitàries, el Botànic obrirà igualment les seues portes de forma gratuïta per a que tothom puga gaudir-los de forma segura.

Arbres autòctons o de països llunyans, arbres que s’amaguen entre els arbustos o imponents que semblen tocar el cel, arbres d’escorces suaus o amb autèntiques cuirasses punxants que no voldreu acariciar, arbres sempre verds o amb branques completament nues que deixen passar la llum hivernal, arbres que amaguen saviesa científica o que ens omplin de sensacions només mirar-los… un sense fi d’espècies diferents us esperen al nostre museu viu! 

Però, si tinguéreu que triar només un, amb quin arbre us quedaríeu? ho teniu clar? de segur que sí! Per això volem convidar-vos a participar des de ja a la iniciativa #ElMeuArbreDelBotanic. Aprofiteu la vostra passejada per fer-vos una foto amb el vostre arbre favorit o busqueu una foto antiga, i conteu-nos mitjançant les xarxes socials perquè és especial per a vosaltres. No oblideu afegir el hashtag! Des del Jardí també participarem i us confessarem quins exemplars ens tenen totalment captivats.

A més, en aquest sentit vos animem a conèixer en profunditat la nostra magnífica Arbreda monumental, amb més de 60 espècies d´uns 200 anys d’història, i la gran família dels Cítrics, de gran tradició agrícola al nostre territori, mitjançant les monografies temàtiques del Botànic disponibles digitalment de forma totalment gratuïta.

I si voleu aprofitar per fer una excursió per la natura, no oblideu fer una ullada als nostres vídeos sobre pins i quercus, on us mostrem uns tips molt pràctics per aprendre a distingir les espècies autòctones més característiques.

Per últim, a la nostra revista Espores us hem preparat una selecció d’articles sobre arbrat perquè acabeu d’impregnar-vos de la seua essència, encara que siga des de la vostra llar.  

Vinga, gaudiu amb el Botànic d’aquests gegants de la natura!