EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez Romero

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

- Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

- Fora d'aquest horari pots cridar a la taquilla del Botànic: 963156817

ALTRES ANYS
2021

| NOTÍCIES
EL BOTÀNIC PARTICIPA A VALÈNCIA CANVIA PEL CLIMA

LA TRANSICIÓ ECOLÒGICA ALS CAMPUS UNIVERSITARIS

El Jardí Botànic participa i dóna suport a la segona jornada València Canvia pel Clima! (VCC) organitzada per l’Ajuntament de la ciutat per al pròxim dijous 17 de desembre. La Delegació d'Emergència Climàtica i Transició Energètica dedica aquesta sessió a la transició ecològica en els campus universitaris.

La jornada se celebrarà entre les 10.00 i les 13.30 hores en format virtual a causa de la Covid-19. L'agenda prevista incorpora, en primer lloc, un diàleg inspirador amb la participació de la directora del Basque Centre for Climate Change (BC3), Maria José Sanz, i el catedràtic de la Universitat d’Alacant Jorge Olcina. A continuació, dues taules redones abordaran la transició energètica i ecològica, les quals donaran pas als quatre tallers participatius. Aquests estaran centrats en els eixos de l'energia, la mobilitat sostenible, el consum i els residus i la naturalització i les solucions basades en la naturalesa. Aquest últim serà conduït pel director del Jardí Botànic de la Universitat de València, Jaime Güemes.

El programa complet

La iniciativa VALÈNCIA CANVIA PEL CLIMA! es va iniciar el 2018 a fi de posar en comú totes les propostes i accions relacionades amb l'adaptació i mitigació a la nostra ciutat per part de tots els sectors i col·lectius: públic, privat, acadèmia i ONGs. “Es tracta d'un repte massa important per a afrontar-lo des d'un únic sector, disciplina o proposta i només amb la plena participació d'una ciutadania informada i compromesa amb el seu futur podrem generar l'aliança imprescindible per avançar cap una transformació que no ha de deixar ningú enrere”, assevera el cap del Servei d’Emergència Climàtica i Transició Energètica, Ignacio Lacomba.

Formulari d’inscripció

L’enllaç a la jornada VCC

Vídeo de la jornada