EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez Romero

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

- Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

- Fora d'aquest horari pots cridar a la taquilla del Botànic: 963156817

ALTRES ANYS
2021

| NOTÍCIES
VISITA VIRTUAL A LA MOSTRA DIARIO DEL JARDÍN, DE MARCELO FUENTES

VISITA VIRTUALA LA MOSTRA DIARIO DEL JARDÍN, DE MARCELO FUENTES

Des del 30 d’octubre el Botànic acull una exposició molt especial, Diario del Jardín. Marcelo Fuentes, dibuixos i fotografies 2006-2012, que ocupa les nostres dos sales d’exposicions, Hort de Tramoieres i Estufa Freda, fins a gener de 2021. La proposta de l’artista Marcelo Fuentes, comissariada per Salvador Albiñana, suposa el seu retorn al Jardí vint-i-set anys després de la seua exposició d’escultures de grans dimensions, que inaugurà les exposicions d’arts plàstiques a l’Estufa Freda.

Aquesta vegada Marcelo ens porta dibuixos i fotografies que suposaran gaudir del Jardí a l’exterior, i amb una mirada més íntima, també a l’interior de les sales. Imatges en blanc i negre d’un jardí plujós, o ombrívol, de fulles amb formes impossibles, de detalls que segurament no hem detectat als nostres passejos. Dibuixos detallistes i, al temps, una mica abstractes, que enquadren la visió de Marcelo d’un Botànic que l’ha acompanyat en moments de la seua trajectòria artística i també vital.

Ara, igual que férem amb les dos exposicions que inauguràrem tot just passar el confinament, Del Jardí al Bosc de Victoria Chezner i Illustraciencia7, vos oferim l’oportunitat de gaudir també des de casa de les meravelloses fotografies i els suggerents dibuixos de Marcelo Fuentes a través d’una visita virtual. D’aquesta manera, podreu accedir de forma interactiva i dinàmica a les prop d’un centenar d’obres que conformen la mostra. La visita virtual en permetrà apropar-nos i moure’ns en distintes direccions per observar i gaudir de tot allò que trobaríem e una visita presencial a l’exposició.

A més a més, la visita virtual li donarà continuïtat a la mostra oferint-nos la possibilitat de visitar-la en qualsevol moment des de la web del Botànic més enllà de gener del 2021, quant la mostra abandonarà el Jardí.

Fes click, i gaudeix de l’exposció sigues on sigues!

Diario del Jardín - Hort de Tramoieres

Diario del Jardín - Estufa Freda