EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez Romero

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

- Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

- Fora d'aquest horari pots cridar a la taquilla del Botànic: 963156817

ALTRES ANYS
2021

| NOTÍCIES
CELEBREM EL DIA DELS MUSEUS I DE LA FASCINACIÓ PER LES PLANTES AMB UN VÍDEO MOLT ESPECIAL I UN CONCURS

En un 18 de maig molt diferent del que estem acostumats, no volem deixar de celebrar un dia que és molt especial per a nosaltres. D’una banda perquè els qui estimen el Jardí Botànic estem, de segur, fascinats per les plantes i tot el que les envolta, i d’altra, perquè ens agrada transmetre la idea al públic de que no som un Jardí pel que fa al concepte bàsic de la paraula, sinó que som un museu vegetal, on es mostren col·leccions, però es duen a terme tasques de conservació, investigació, divulgació i educació. 

En circumstàncies normals, pel dia dels museus i de la fascinació per les plantes ens haguérem posat mans a la feina, com tots els anys, per oferir-vos una jornada de portes obertes, visites guiades, i algunes activitats variades més, tot destinat a gaudir del Botànic en plena primavera, fascinar-nos amb les seues col·leccions i conèixer-lo una mica més a fons. Com que això no és possible, tenim dues propostes per acostar-vos una mica més al Jardí, a l’espera del dia en que puguem obrir de nou les seues portes. 

El Jardí està ara buit de públic i, encara que aquesta no és la situació ideal, ens ofereix l’oportunitat de mostrar-vos-el com encara no l’heu vist. El Jardí Botànic sense nosaltres, però alhora, ple de vida, llueix espectacular en un retrat fet per un dron per obtenir els plànols, els angles i la perspectiva que mai tindrem si passegem pels corredors. Un vídeo que necessita poques paraules, només submergir-nos en la bellesa de les seues imatges i gaudir-lo.

A banda, també hem preparat una proposta amb la qual pensem que aprendreu moltes coses, posareu a prova els vostres coneixements i us divertireu. Es tracta del concurs Saps més que ningú del Jardí Botànic? Amb preguntes sobre tot allò que sabríeu si haguéreu vingut a fer una passejada pel nostre Jardí i l’Edifici d’Investigació de la mà d’algun dels nostres guies. Poseu la ment a treballar. Si se us dona bé, tindreu una visita exclusiva al Jardí per a vosaltres amb els acompanyants que trieu. I si no, no us preocupeu, aprendreu coses noves, i a més, també tindreu opció a premi. Esteu disposats a demostrar que sabeu més que ningú del Jardí Botànic? 

Concurs Saps més que ningú del Jardí Botànic?

La participació en el concurs estarà oberta des d’avui, 18 de maig de 2020, fins a les 10.00 h del matí del pròxim dijous, 21 de maig de 2020. Entre totes les persones que contesten correctament a les preguntes se sortejaran dos packs (compostos per un abonament anual al Jardí, la col·lecció de monografies botàniques i una visita guiada exclusiva per al guanyador/a i el grup de persones que trie, fins a un màxim de 10). Però com volem que la participació també tinga premi, només per completar el qüestionari i enviar-lo, s'entrarà en el sorteig de tres packs més (compostos per un abonament anual al Jardí i la col·lecció de monografies botàniques). Consulteu tots els detalls en les bases del concurs.