EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez Romero

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

- Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

- Fora d'aquest horari pots cridar a la taquilla del Botànic: 963156817

ALTRES ANYS
2021

| NOTÍCIES
UN JARDÍ DE CIÈNCIA

El Botànic celebra la 'Setmana de la Ciència' amb activitats divulgatives i una jornada de portes obertes amb visites guiades i tallers.

Com tots els anys, durant el mes de novembre nombroses institucions en tota la península celebren la Setmana de la Ciència i la Tecnologia. Un esdeveniment de divulgació científica que pretén acostar la ciència al públic de totes les edats, involucrant-los en la tasca que realitzen i fomentant vocacions científiques, sobretot en els més xicotets.

En aquest sentit, el Jardí Botànic de la Universitat de València se suma a aquesta iniciativa a través d'un programa amb diverses activitats que es duran a terme del 18 al 24 de novembre.

PROGRAMA

PROGRAMA

DIJOUS, 21 DE NOVEMBRE

Xarrada sobre conservació de la flora
El director del Botànic, Jaime Güemes, oferirà una xarrada divulgativa titulada “Conservació de flora: per què, qui i com”. La conferència tindrà lloc a la Sala Hort de Tramoieres, a les 19 h. Entrada lliure, aforament limitat.

DIUMENGE, 24 DE NOVEMBRE

Jornada de portes obertes 
Amb motiu de la Setmana de la Ciència, el diumenge 24 de novembre el Jardí Botànic de la Universitat de València celebrarà una jornada de portes obertes amb entrada gratuïta perquè tot el públic puga gaudir de les seues col·leccions de plantes i arbres monumentals.

Visites guiades al Jardí i les exposicions 
El diumenge també hi haurà visites guiades gratuïtes al Jardí Botànic en què es visitaran també les dues exposicions que poden veure’s actualment: ‘Protegida flora. 25 anys de microreserves de flora valenciana’ i ‘Microreserves des de l’aire’.

Hi ha haurà tres passes per a les visites guiades, a les 11 h, les 12 h i les 13 h. Cada passe tindrà una durada aproximada de 2 hores.

Visites guiades i tallers per al públic infantil 
Per altra banda, els més menuts també podran gaudir del Botànic i apuntar-se a les visites guiades per al públic infantil (a partir de 4 anys d’edat) i tallers de plantes aromàtiques, a càrrec del Gabinet de Didàctica. 

La visita i el taller tindran una durada d’una hora entre les dues activitats. Hi haurà dos passes, a les 11’30 h i a les 12’30 h.

TOTA LA SETMANA

Vídeos divulgatius sobre la investigació al Jardí Botànic
A més, durant al llarg de tota la setmana es donaran a conèixer en les xarxes socials del Botànic, a través de diversos vídeos, alguns aspectes de l’activitat de recerca que es du a terme al Jardí.