EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez Romero

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

- Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

- Fora d'aquest horari pots cridar a la taquilla del Botànic: 963156817

ALTRES ANYS
2021

| NOTÍCIES
15 JUNY - LLIURAMENT DE PREMIS D'INPIRATS PEL BOTÀNIC + CONCERT GRATUÏT DE JOHNNY B. ZERO

ENTRADA GRATUÏTA AL JARDÍ A PARTIR DE LES 19 H

DIA: 15 JUNY 2019 
HORA: Concert + lliurament de premis, 19.30 h 
LLOC: Umbracle del Botànic 

Dissabte que ve 15 de juny a les 19.30 h, el Botànic us convida al lliurament de premis  de la quarta edició d'Inspirats pel Botànic, el nostre concurs de pintura i narrativa ràpides a l'aire lliure, per descobrir els guanyadors de la jornada mentre gaudim de la música en directe del grup valencià Johnny B. Zero

Un dia on el Jardí es converteix en un escenari màgic de creació artística per a tots aquells que gaudeixen d'escriure, dibuixar, pintar, il·lustrar, relatar, gargotejar… entre els nostres arbres centenaris i una infinitat d'espècies vegetals de tots els racons del món. Els participants del concurs, en ambdues seccions, podran treballar les seues obres al Jardí des de les 10 fins a les 16 h, que serà l'hora límit per a lliurar-les. Després, el jurat tindrà només tres hores per a deliberar i triar als guanyadors d'Inspirats pel Botànic, aquells que hagen sabut capturar l'essència del Jardí d'entre els més de 100 participants d'enguany. 

A partir de les 19 h l'entrada al Jardí passarà a ser gratuïta per a que tots, concursants o no, puga participar del lliurament de premis i sobretot del magnífic concert que ens oferirà Johnny B. Zero a les 19.30 h. Amb eixes cançons cridaneres i enganxoses, i la forta connexió amb el públic que els caracteritza, aquest grup de rock ens farà vibrar amb el seu últim disc 'Suicide Watermelon Stories'. Bateria, sintetitzador, saxo i guitarra, una formació extravagant, fresca i trencadora que convertirà l'Umbracle en un autèntic oasi de sensacions sonores.

Durant el concert es farà una breu pausa per a anunciar els guanyadors del concurs i, a continuació, s'obrirà l'EStufa Freda on es podran observar totes les obres presentades mentre seguim gaudint de la bona música i de veure com cau el sol al Jardí Botànic.