EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez Romero

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

- Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

- Fora d'aquest horari pots cridar a la taquilla del Botànic: 963156817

ALTRES ANYS
2021

| NOTÍCIES
¿T’AGRADA IL·LUSTRAR LA NATURA?

PARTICIPA AL NOSTRE SORTEIG MITJANÇANT INSTAGRAM!

Durant el mes de juny, el Jardí Botànic de la Universitat de València acollirà 'Ilustrando la ciencia 7', un curs intensiu i especialitzat d’il·lustració científica amb l’equip expert d’Illustraciencia. Sessions a distància i presencials que et proporcionaran les eines necessàries per a la creació d’il·lustracions científiques professionals. I com que ens fa molta il·lusió poder acollir aquesta experiència al Botànic, hem decidit sortejar una plaça per a aquest taller entre totes les persones que accepten un repte molt botànic!

Per poder participar en el sorteig, cal seguir aquests passos mitjançant instagram:

1. Comprova que segueixes el perfil a Instagram del Jardí Botànic de la Universitat de València @jardibotanicUV, dóna-li m’agrada a la publicació del sorteig.

2. Realitza un dibuix d’una planta o d’alguna de les seues parts i acompanya’l d’una frase que detalle una de les seues particularitats com a espècie.

3. Comparteix el resultat al teu compte d’Instagram amb el nom científic de la planta, l’etiqueta #sorteoilustrandolaciencia7 i nomenant al @jardibotanicuv 

El termini per participar en el sorteig finalitza el dijous, 16 de maig de 2019, a les 12 h. Eixa mateixa setmana donarem a conèixer la persona guanyadora del sorteig a través de les xarxes socials. Si ja t’has matriculat al curs o t’interessa reservar ja la teua plaça (són limitades!),  no patisques, que si guanyes aquest sorteig se’t reemborsarà l’import.

Així que agafa un bloc, afila el teu llapis i aprofita aquests dies per buscar l’espècie vegetal protagonista del teu esbós i participar! Il·lustrant la ciència 7 arriba al Botànic de la Universitat de València i podràs aprendre dels millors a practicar la il·lustració científica.

MÉS INFORMACIÓ

BASES DEL CONCURS
CURS 'ILUSTRANDO LA CIENCIA 7'