EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez Romero

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

- Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

- Fora d'aquest horari pots cridar a la taquilla del Botànic: 963156817

ALTRES ANYS
2021

| NOTÍCIES
2 JUNY - LLIURAMENT DE PREMIS D'INPIRATS PEL BOTÀNIC + CONCERT DE LINQAE

ENTRADA GRATUÏTA A PARTIR DE LES 19 H

DIA: 2 JUNY 2018 
HORA: a partir de les 19h 
PREU: entrada lliure a partir de les 19 h 
LLOC: Umbracle del Botànic 

Dissabte que ve 2 de juny a les 19h, el Botànic us convida al lliurament de premis  de la tercera edició d'Inspirats pel Botànic, el nostre concurs de pintura i narrativa ràpides a l'aire lliure, per descobrir els guanyadors de la jornada mentre gaudim de la música en directe del grup valencià Linqae. 

Un dia on el Jardí es converteix en un escenari màgic de creació artística per a tots aquells que gaudeixen d'escriure, dibuixar, pintar, il·lustrar, relatar, gargotejar… entre els nostres arbres centenaris i una infinitat d'espècies vegetals de tots els racons del món. Els participants del concurs, en ambdues seccions, podran treballar les seues obres al Jardí des de les 10 fins a les 16 h, que serà l'hora límit per a lliurar-les. Després, el jurat tindrà només tres hores per a deliberar i triar als guanyadors d'Inspirats pel Botànic, aquells que hagen sabut capturar l'essència del Jardí d'entre els més de 100 participants d'enguany. A les 19 h, començarà el lliurament de premis al costat de l'Umbracle del Jardí i l'entrada del Botànic passarà a ser gratuïta per a que tots, concursants o no, puguen participar. 

Amb eixe indie rock fresc, enèrgic i d'aire britànic que els caracteritza, Linqae ambientarà l'escena amb un concert acústic en format trio. Sergio Alonso, veu i guitarra, Ander Begoa, cors i guitarra, i Paco Calataiud, percussió, presentaran el seu últim disc Subsoviet. Un projecte marcat per l'exploració de nous sons, amb ritmes contundents i bases electròniques, i increïbles melodies de veu amb lletres que basculen entre la llum i l'ombra. Un grup que destil·la creativitat pels quatre costats i que encaixarà com a un guant entre obres d'art i relats de natura. 

Durant el concert es farà una breu pausa per a anunciar els guanyadors del concurs i, a continuació, s'obrirà l'Umbracle on es podran observar totes les obres presentades mentre seguim gaudint de la bona música i de veure com cau el sol al Jardí Botànic.