EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez Romero

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

- Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

- Fora d'aquest horari pots cridar a la taquilla del Botànic: 963156817

ALTRES ANYS
2021

| NOTÍCIES
CICLE DE PRESENTACIONS AMB LA LLIBRERIA PATAGONIA

El Botànic col·labora amb la Llibreria Patagonia en la presentació d’una sèrie de publicacions d’allò més naturalistes. Com a punt de referència local en temàtica de muntanyisme, cartografia i viatges, Patagonia ens convida a recórrer el nostre territori amb tres noves propostes de lectura que ens portaran en aquesta ocasió fins a la província de València i Castelló.

Primerament, el pròxim dimecres 29 de març es presentarà Islas Columbretes, un viaje a la tierra de las serpientes. Una guia de natura sobre aquest paradís proper que tots hauríem de visitar almenys una vegada en la vida, que es descriu com a una aventura educativa pel Mediterrani i les seues fascinants criatures.  A l’acte assistirà l’autor, Gerardo Urios, doctor en biologia i antic guarda de les illes, a més del cap del Servei de Vida Silvestre de la Conselleria de Infraestructures, Territori i Medi Ambient i exdirector de la Reserva Natural, Juan Jiménez.  

Per altra banda, el dimarts 4 d’abril, serà el torn del Mapa de la Serra d’Espadà de Tossal cartografies. Una guia i doble mapa a escala 1/30000 del parc natural, amb centenars de rutes i camins de muntanya des de la Vilavella fins al Collado de Arenillas,  que conformen la coneguda GR36. Un conjunt geogràfic encisador amb un patrimoni natural i cultural únic. Durant la presentació, parlarem amb l’autor, Òscar Arnau Juan, i diferents col·laboradors que coneixen ben a prop la Serra d’Espadà.

I per acabar, dimarts 11 d’abril, un homenatge a la trajectòria de Rafael Cebrián, autor de nombrosos títols relacionats amb l’excursionisme i les muntanyes valencianes, aprofitant la presentació del seu últim llibre Valencia musulmana. Alquerías fortificadas y torres defensivas. Elements arquitectònics que van protegir la riquesa de l’horta valenciana davant els exèrcits de la Corona d'Aragó al segle XIII i que hui en dia formen part del nostre llegat històric-cultural.

Les presentacions seran sempre a les 19.30h en l’Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic. L’entrada serà gratuïta i l’aforament limitat. 

MÉS INFORMACIÓ

www.libreripatagonia.com