EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez Romero

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

- Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

- Fora d'aquest horari pots cridar a la taquilla del Botànic: 963156817

ALTRES ANYS
2021

| NOTÍCIES
CONREANT IGUALTAT

PROJECTE PER A LA INFÀNCIA I JOVENTUT ALBORAIERA

DIA: 4 MARÇ 2017

El proper disssabte 4 de març el Botànic acull una activitat molt especial en què la nostra horta esdevindrà un espai de convicència per a xiquets, xiquetes i joves. Una jornada organitzada per Nubia Forero amb el suport de la ONG Menuts del món, financiada per Fundación Alcampo por la Juventud de Francia , la Generalitat Valenciana i l'Ajuntament d'Alboraia.

Durant la jornada, un grup de joves, xiquets i xiquetes assistiran a un taller d'horticultra amb les hortolanes del Botànic que els ensenyaran els secrets de la nostra horta, l'espai per al compostatge i prepararan un planter de tomaqueres. A continuació, i de la mà del Gabinet de didàctica, el grup vistarà el Botànic acompanyats per un guia que els desvelarà tots els secrets del nostre jardí

I és que l'objectiu de 'Conreant igualtat' és la integració entre els xiquets i xiquetes del centre d'acollida i recepció de menors 'Les palmeres', que no tenen família d'acollida pròpia, amb els menors residents en Alboraia. Així, 'Conreant igualtat' uneix dos tipus d'infància amb necessitats diferents però amb els mateixos drets. 

Usant la pedagogia de convivència, el projecte desperta en els menuts i menudes així com en els joves relacions igualitàries a través del respecte a la llibertat d'expressió i opinió, i la construcció de relacions tolerants sense trets de violència ni exclusió. Com deixar al medi ambient fora d'aquesta equació? Un dels pilars que es treballen és el valor de la natura i la relació amb l'entorn mitjançant l'estima i les cures i és en aquest aspecte en què Botànic té molt a oferir a aquests menuts i menudes.