EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez Romero

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

- Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

- Fora d'aquest horari pots cridar a la taquilla del Botànic: 963156817

ALTRES ANYS
2021

| NOTÍCIES
NADAL AL BOTÀNIC!

Arriba el Nadal al Botànic! Temps de coníferes, de flors de Pasqua (Euphorbia pulcherrima), de vesc (Viscum album) i de grèvol (Ilex aquifolium)! Les plantes no poden faltar en les nostres cases. Però, a banda de plantes, al Botànic podreu gaudir de l’art que ocupa les nostres sales, apuntar els menuts de la casa als taller de vacances organitzats pel gabinet de didàctica i alguna cosa més..

Si passeges pel Botànic trobaràs sense massa esforç les obres del projecte Cartografías Sensibles: un Quercus que, en morir, ha deixat lloc a l’escultura d’un home tallat en el tronc mateix de l’arbre gràcies a l’esforç i destral de Joaquín Jara. Dins dels mateix projecte trobem l’obra de Rosa Rodríguez, un telar teixit amb coure i restes vegetals que l’artista ha creat baix un concepte, un jardí dins d’un altre jardí.

D’altra banda, el projecte del grup d’investigació de la Universitat Complutense de Madrid Art al Jardí ocupa les dues sales expositives del Botànic i de segur que t’inspira a l’hora de comprar els regals més difícils. Una col·lecció de peces de diferents artistes inspirades en línies d’investigació de tot tipus.

I ben prompte haureu d’alçar el cap per deixar de mirar les plantes que creixen a ras del sòl per buscar les diferents espècies d’aus que viuen al Jardí. Podràs adquirir la guia a la taquilla del Jardí. Un llibret que conté la informació sobre les 79 espècies d’aus que ens visiten al llarg de l’any i escrit en col·laboració amb Pablo Vera de SEO/BirdLife i amb il·lustracions de Juan Varela. El Jardí també és Un bosc de plomes.

També hauràs de recordar que durant les festes nadalenques el Jardí tancarà les seues portes els dies 25 de desembre i el dia 1 de gener però Revista Espores seguirà activa i oferint-te nous continguts. I tampoc oblides visitar la planta del mes, Zelkova carpinifolia, un om del Caucas els colors del qual et deixaràn bocabadat.

Regala plantes aquestes festes! I si no se’t dóna massa cuidar-les sempre pots demanar als reis l’abonament anual al Botànic! Tot un any per veure passar les estacions entre les fulles i les flors.

Bones festes!