EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

El Jardí Botànic de la Universitat de València és un museu viu dedicat a la conservació i la investigació de les plantes. Les més de 5.000 espècies de plantes que alberga es conserven a través de tres tipus de col·leccions: plantes vives, en el jardí exterior; llavors i espores, en el banc de germoplasma; i plecs de plantes, en l'herbari.

NOVETATS

30 ABRIL - 1 MAIG. JORNADA D'ORQUÍDIES

Un cap de setmana en el Botànic al voltant d´aquestes plantes tan fascinants, amb zona d´exhibició, venda xarrades i un concurs infantil de dibuix. Organitza l´OVAL.

INDEX SEMINUM 2021

El Botànic i l’AIMJB publiquen el catàleg amb totes les llavors recollides durant l’any passat i que enguany estan disponibles per a fer intercanvis.

EL GARROFÓ PINTAT, UNA VARIETAT VALENCIANA MILLOR ADAPTADA AL CANVI CLIMÀTIC

Una investigació del Jardí Botànic i la Conselleria d’Agricultura descobreix que aquestes llavors presenten més tolerància a la sequera.

INVESTIGADORS DEL BOTÀNIC DESCOBREIXEN UN NOU HÍBRID VALENCIÀ DE TIMÓ

Els exemplars del gènere 'Thymus' van ser localitzats a quatre indrets de la serra de La Safor.

HERBARI I BANC DE GERMOPLASMA, COL·LECCIONS CONFINADES

Dedicades a la preservació d’espècies, estan acostumades al confinament dels seus prestatges i congeladors, però no al dels seus conservadors. Com es gestionen ara?

17 OCTUBRE - JORNADA: 25 ANYS DE MICRORESERVES DE FLORA

Una iniciativa per commemorar la creació d'aquesta figura per part de la Generalitat Valenciana, mitjançant diferents xarrades i la inauguració de dues exposicions. Organitzen el Jardí Botànic i la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica. 

EL BOTÀNIC PARTICIPA EN EL SALÓ DE L'ARBRE

Quarta edició d'aquest important punt de trobada del sector de l'arbre urbà i ornamental, on els nostres experts en exemplars monumentals no podien faltar. 

EL BOTÀNIC INVESTIGARÀ L'AMENAÇADA ASARINA DE GÁDOR

Gràcies a un projecte finançat per MBZ Species Connservation Fund, el Jardí Botànic ampliarà el coneixement d'aquest endemisme ibèric. 

ENS HAN DONAT UN PREMI!

El Jardí Botànic rep el premi d’Investigació aplicada a la conservació de la biodiversitat

EL BOTÀNIC SE N'IX... DELS SEUS MURS!

L'Herbari del Botànic de la Universitat de València col·labora amb el Museu Valencià d'Etnologia i el Centre del Carme, mitjançant dues exposicions al voltant de les plantes i la natura.

EL PI WOLLEMI, UN FÒSSIL EN FLOR!

Una espècie australiana d'arbre que va sorgir fa 90 milions d'anys i que en l'actualitat es troba en estat crític de conservació. Per això us convidem a celebrar amb nosaltres la seua floració al Botànic!

NOVA COL·LECCIÓ DE ROSES AL JARDÍ!

Més de 40 varietats diferents que recorren la història de la rosa, la reina de les flors. T'ho contem a la nostra revista espores.org

ACTIVITATS