EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez Romero

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

- Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

- Fora d'aquest horari pots cridar a la taquilla del Botànic: 963156817

ALTRES ANYS
2022

AGENDA | ACTES I ACTIVITATS
IOGA EN FAMÍLIA AL BOTÀNIC

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

CONNECTA AMB LA NATURA 

DIA: 2 OCTUBRE 2022 

PRIMER DIA DE MATRÍCULA: 19 SETEMBRE 2022 
MONITORES: Carmen Martín  
EDAT RECOMANADA: xiquetes i xiquets de 3 a 12 anys acompanyats d'un adult. 
HORA: diumenges d'11 a 12h.  
LLOC: jardí exterior (en cas de mal oratge es buscarà data alternativa). 
AFORAMENT: Grups de 20 participants.  
PREU:7 € per participant ja siga adult com xiqueta o xiquet (inclou l'entrada al Jardí). S'abonarà a taquilla abans de classe. Membres de la UV, família nombrosa i família monoparental: 6 € per participant. Abonament x 6: 35 €   

DESCRIPCIÓ 

Acomiada't de l'estiu i dona la benvinguda a la tardor amb les piles recarregades!, Apunta’t a la nostra sessió de Ioga en família al Botànic! Una activitat per gaudir dels beneficis d’aquesta enriquidora disciplina però amb els vostres xiquets i xiquetes, i envoltats de verd. 

Una experiència a l’aire lliure per connectar amb vosaltres mateixos i amb la natura que impregna cada racó del nostre Jardí. Desconnexió, concentració, estiraments, equilibri, respiració, coordinació, practicareu tot allò mitjançant el joc, amb la nostra monitora Carmen Martí. Un matí de diumenge al Botànic amb un valor afegit que a més a més ajudarà als més menuts a desenvolupar la seua expressió corporal i a equilibrar emocions. 

L’activitat està pensada per gaudir en família, amb menuts i menudes de 3 a 12 anys acompanyats d’un adult. Iaies i iaios, mares i pares, ties i tios, padrins i cosins, amics i amigues, tots esteu convidats! 

Els arbres donaran l’ombra i els pardals posaran la banda sonora, només falteu vosaltres per a completar l’experiència. Veniu a inspirar i espirar al Jardí Botànic! 

INSCRIPCIÓ  

Cal reservar places, només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari d´inscripció d´aquesta secció, telefonant al número 96 315 68 16, de dilluns a divendres de 9 a 14 h, escrivint a cicbotanic@uv.es amb les següents dades: nom i cognoms de totes les persones assistents i telèfon de contacte. 

PROTOCOL SANITARI  

L'aforament està limitat a 20 persones participants, per a garantir grups reduïts d'acord amb les mesures COVID 19, un aforament menor a l’establert per a l’umbracle. Es recomana portar estoreta pròpia. En cas de no tenir-ne es proporcionarà una desinfectada prèviament. En cas de mal oratge l’activitat no es realitzarà a l’interior, es buscarà data alternativa. 

PROGRAMACIÓ COMPLETA 

ABRIL 
Dia 10. Pdm: 28 març 

MAIG 
Dia 8. Pdm: 25 abril 
Dia 29. Pdm: 16 maig  

JUNY 
Dia 5. Pdm: 23 maig 
Dia 12. Pdm: 30 maig  

SETEMBRE 
Dia 18. Pdm: 5 setembre 

OCTUBRE 
Dia 2. Pdm: 19 setembre 
Dia 16. Pdm: 3 octubre 
Dia 30. Pdm: 17 octubre 

Pdm: Primer dia de matrícula 

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

La seua petició ha estat enviada correctament. En breu ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies.
Per favor, emplena aquest formulari amb totes les teues dades, i ens posarem en contacte amb tu per a confirmar la teua reserva. Si sou més d'una persona, afegeix els noms, cognoms i DNI de la resta dels membre del teu grup a l'apartat de comentaris. Si ets una persona amb mobilitat reduïda cal indicar-ho també en aquest apartat. Gràcies.