EL BOTÀNIC ARA

ÉS ESTIU AL JARDÍ

LLUM, COLOR I FRESCOR

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez Romero

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

- Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

- Fora d'aquest horari pots cridar a la taquilla del Botànic: 963156817

ALTRES ANYS
2022

AGENDA | ACTES I ACTIVITATS
VISITA EL BOTÀNIC AMB PEPPA PIG

ITINERARI FAMILIAR AUTOGUIAT PEL JARDÍ

DIES: 2 - 30 JULIOL 2022

LLOC: Jardí exterior
HORARI: de dilluns a diumenge de 10 a 21 h
ACCÉS: activitat gratuïta amb l'entrada al Jardí. L'entrada al Botànic és gratuïta per als menors de 7 anys.
DIRIGIT A: públic infantil i familiar

DESCRIPCIÓ

La simpàtica porqueta Peppa i la seua família tornen a passar les vacances al Botànic, es veu que els va agradar l’experiència de l’any passat! Així, durant tot el mes de juliol acollim novament aquesta divertida gimcana familiar per recórrer junts el nostre Jardí. Una activitat lúdica, didàctica i gratuïta, amb l’entrada al Jardí, emmarcada en un itinerari més gran que recorrerà tres dels jardins botànics més emblemàtics de la península, València (juliol), Gijón (agost) i Madrid (setembre).

Aquesta proposta d’Entertainment One, la productora de la coneguda sèrie de dibuixos animats, convida als més menuts a participar d'una gimcana vegetal molt divertida de la mà dels seus personatges favorits, per a acostar-los al món natural i reivindicar el paper dels jardins botànics com a espais de conservació de la biodiversitat i d'estudi de les plantes.

Així, a través d'un quadern molt especial, que podran recollir a la taquilla en arribar, les xiquetes i els xiquets hauran de localitzar a Peppa George, Mamà i Papà Pig, i el iaio i la iaia Pig que es troben amagats pel Jardí, aprendre curiositats sobre les nostres plantes i jugar amb les diferents activitats proposades.

A més a més, mitjançant la web www.peppapigjardinesbotanicos.com podreu fer també moltes activitats des de casa relacionades amb la sostenibilitat, com reciclar, plantar o cuinar amb fruites fresquetes i de temporada, entre altres coses, per gaudir en família i ajudar a millorar el nostre planeta.

La sèrie de dibuixos animats de Peppa Pig retrata històries de la vida diària que pretén transmetre valors relacionats amb la família, l'amistat, l'autonomia i la diversió a través de situacions habituals del dia a dia. Entretingudes aventures enfocades des de l'humor, que sempre acaben amb forts esbufecs de riure i que ajuden els xiquets i xiquetes a explorar i comprendre el seu propi món i en la qual les activitats a l'aire lliure sempre juguen un paper fonamental.

Aquestes vacances gaudeix del Jardí Botànic amb Peppa Pig!MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL PROJECTE

peppapigjardinesbotanicos.com