EL BOTÀNIC ARA

ÉS ESTIU AL JARDÍ

LLUM, COLOR I FRESCOR

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez Romero

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

- Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

- Fora d'aquest horari pots cridar a la taquilla del Botànic: 963156817

ALTRES ANYS
2022

AGENDA | MÉS MÚSICA
CARTOON SWING

ACTUACIÓ EN COL·LABORACIÓ AMB L'INSTITUT FRANCÉS I EMMARCADA A LA FÊTE DE LA MUSIQUE

DIA: 25 JUNY 2022 

LLOC: Jardí exterior 
HORA: Dissabte, 20 h
ACCÉS: Entrada gratuita
DIRIGIT A: públic familiar

DESCRIPCIÓ 

El pròxim dissabte el nostre Jardí s’omplirà novament de música amb una actuació molt especial a càrrec de Cartoon Swing. Un concert gratuït per a tots els públics que ve de la mà de l’Institut Francés i que està emmarcat a la Fête de la musique.

Aquesta celebració francesa convida a artistes professionals i aficionats a la música a prendre els carrers i realitzar actuacions improvisades al voltant del Dia Europeu de la Música, el 21 de juny, i l'arribada de l'estiu. Una festa musical que s'ha estés a diferents països per tot el món i que gràcies a l'Institut Francés aterra també en la península amb diferents concerts a Bilbao, Saragossa, Barcelona, Madrid i també València, en el Jardí Botànic, on aquest 25 de juny podrem gaudir a l'aire lliure del millor jazz amb Cartoon Swing.

Adja Stina Turek (veu), Martina Sabariego (contrabaix), Guillaume Odiau (violí), Bertrand Kientz (guitarra) i Patricio Aguilar (guitarra) formen aquesta banda valenciana que farà la seua especialitat, reversionar clàssics de bandes sonores de pel·lícules d'infantils amb tocs d'humor, frescor i improvisació. Bandes sonores de Els Aristogats o El Llibre de la Selva, entre altres títols de sempre, sonaran en una primera part del concert dedicada a l'animació, per a donar pas després a diferents cançons franceses i un repertori de jazz manouche en homenatge a Django Reinhardt. 

Música gratuïta, al capvespre, en un ambient familiar i amb un magnífic escenari, el Jardí Botànic. Us esperem!

MÉS INFORMACIÓ

institutfrancais.es