EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez Romero

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

- Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

- Fora d'aquest horari pots cridar a la taquilla del Botànic: 963156817

ALTRES ANYS
2022

AGENDA | EXPOSICIONS
LIFE WINS! UNA EXPOSICIÓ DE CACHETEJACK

PROJECTE EMMARCAT A 'VALÈNCIA CAPITAL MUNDIAL DEL DISSENY 2022' 

DIES: 4 MARÇ - 9 OCTUBRE 2022

LLOC: Jardí exterior
HORARI: de dilluns a diumenge, de 10 a 19 h en març. L'horari de tancament està subjecte al del Jardí, que canvia en funció de les hores de llum disponibles. Consulteu ací el nostre horari d'abril a octubre. 

DESCRIPCIÓ

Life Wins! Aquest projecte expositiu de Cachetejack arriba al Botànic per esguitar de color, humor i vitalitat el nostre Jardí, mitjançant una sèrie d’il·lustracions que s’integraran en diferents espais emblemàtics a l’aire lliure. Una experiència sensorial emmarcada  al programa de València Capital Mundial del Disseny 2022, que convida a mirar el Botànic i la seua natura amb tots els seus detalls, i que s’estendrà fins a la façana de l’entrada al Jardí, on hi haurà un mural molt especial per donar la benvinguda.

La instal·lació de Cachetejack, duo format per les il·lustradores Nuria Bellver i Raquel Fanjul, ens mostra el poder de la vida, del creixement i de la transformació. La unió dels quatre elements de la natura ens manté interconnectats generant sinergies des de les quals observar amb mirada tranquil·la i la certesa que la força vital ho pot tot. Un total de vint il·lustracions que es van descobrint pel Jardí Botànic i que compten amb el color i la força gràfica de Cachetejack, un estudi de creatives que ha signat campanyes per a grans marques i projectes per tot el món.

A més més, comptarem amb la col·laboració del compositor Lucas Chantre, que participa a la mostra mitjançant la peça sonora ‘Ritme Botànic’, creada especialment per al nostre Jardí i que sonarà a l'hivernacle tropical.

La mostra està produïda pel Jardí Botànic de la Universitat de València i València Capital Mundial del Disseny 2022 i s'uneix a les accions de difusió en el nostre territori dels valors de la New European Bauhaus. Una iniciativa impulsada per la Comissió Europea per a connectar el Pacte Verd Europeu amb els nostres espais vitals i experiències. Ens crida a imaginar i construir junts un futur sostenible, bell i inclusiu; a través de llocs, pràctiques i experiències enriquidores, capaces de fomentar el diàleg entre cultures, disciplines, gèneres i edats.

SOBRE CACHETEJACK

Nuria Bellver i Raquel Fanjul són Cachetejack, una paraula amb força, inventada entre riures, que representa la marca personal d’aquest duo d'il·lustradores espanyoles. I és que el seu univers il·lustratiu està ple de color, energia i molt d’humor, combinant molt bé la realitat amb eixe punt de vista peculiar que les caracteritza per a crear situacions i entorns més pròxims a l’espectador.

Tot el treball de Cachetejack està dibuixat a mà i adopta un estil fresc i únic treballant en una varietat de mitjans, que inclouen, entre altres, llibres, revistes, periòdics, roba, dibuix, pintura, parets i il·lustració.

Un estil diferenciat que ha cridat l’atenció de marques tan rellevants com Apple, Nike, Burguer King, Master Card o Google, i que es nodreix de la seua creativitat i gran capacitat d’observació, però també d'un nomadisme que les impulsa a conéixer constantment noves persones i cultures.

MÉS INFO

www.wdcvalencia2022.com
cachetejack.com