EL BOTÀNIC ARA

ÉS HIVERN AL JARDÍ

APROFITANT LES HORES DE LLUM

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez Romero

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

- Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

- Fora d'aquest horari pots cridar a la taquilla del Botànic: 963156817

ALTRES ANYS
2022

AGENDA | CURSOS
SABONS NATURALS

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

APRÈN A FABRICAR-LOS

DIES: 25 i 27 GENER 2022

PRIMER DIA DE MATRÍCULA: 21 desembre 2021

HORARI: de 16 a 19 h
PREU: 40 € (materials inclosos)
PROFESSORA: Olga Ibáñez, biòloga. Ginkgo Educación 
LLOC: laboratori docent (planta baixa, esquerra)
DIRIGIT: qualsevol tipus de públic que desitge iniciar-se al món dels sabons

DESCRIPCIÓ

T’imagines poder usar sabó que has fabricat tu mateixa? Amb aquest taller t’endinsaràs a un món que enganxa i voldràs saber més d’aquestes tècniques. A més, està dirigit a qualsevol persona que tinga interès a preparar de manera casolana i senzilla sabons artesans,  doncs no es requereix de cap coneixement previ. 

El curs constarà de dues sessions intensives en les quals aprofundirem sobre els tipus de sabons, els processos de saponificació, els ingredients bàsics i la manera de millorar i adaptar les propietats dels sabons amb plantes medicinals i altres compostos. Observarem les plantes “sabonoses” del Jardí Botànic, plantes molt especials amb un principi actiu essencial: la saponina.

A més a més, realitzarem sabó de neteja amb oli d'oliva usat, sabó de tocador amb olis de qualitat, millorats amb plantes medicinals, veurem les diverses tècniques de realització de sabons, com l'ús de sabons amb base de glicerina, els productes de neteja, els productes per al bany, etc., i realitzarem un gel corporal amb nous de rentada.

No tires el teu oli usat, aprèn a usar-lo en l'elaboració de sabó amb el Gabinet de Didàctica del Jardí Botànic!

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ

Davant qualsevol dubte o per a ampliar la informació sobre el curs podeu posar-vos en contacte amb el Gabinet de didàctica en el Tel. 963156818.

Cal reservar places, només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari d´inscripció d´aquesta secció o per correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant el teu nom, cognoms, NIF, i telèfon de contacte.

Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bankia, al número de compte ES71 2038-9651-69-6000157596. El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

PROTOCOL SANITARI

L'aforament està limitat a 15 participants, per a garantir grups reduïts d'acord amb les mesures COVID 19. Caldrà dur mascareta i a l’entrada del Jardí trobareu gel hidroalcohòlic perquè us pugueu desinfectar les mans. Si vols més informació, visita la secció #JardíSegur 

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

La seua petició ha estat enviada correctament. En breu ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies.
Per favor, emplena aquest formulari amb totes les teues dades, i ens posarem en contacte amb tu per a confirmar la teua reserva. Si sou més d'una persona, afegeix els noms, cognoms i DNI de la resta dels membre del teu grup a l'apartat de comentaris. Gràcies.