EL BOTÀNIC ARA

ÉS ESTIU AL JARDÍ

LLUM, COLOR I FRESCOR

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez Romero

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

- Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

- Fora d'aquest horari pots cridar a la taquilla del Botànic: 963156817

ALTRES ANYS
2021

AGENDA | ACTES I ACTIVITATS
IOGA EN FAMÍLIA AL BOTÀNIC

CONNECTA AMB LA NATURA

DIA: 13 JUNY 2021

PRIMER DIA DE MATRÍCULA: 17 MAIG 2021


MONITORES:
 Carmen Martí 
EDAT RECOMANADA: xiquetes i xiquets de 3 a 10 anys acompanyats d'un adult.
HORA: diumenges d'11 a 12h. 
LLOC: jardí exterior (en cas de mal oratge es buscarà data alternativa).
AFORAMENT: Grups de 20 participants. 
PREU: 7 € per participant ja siga adult com xiqueta o xiquet (inclou l'entrada al Jardí). S'abonarà a taquilla abans de classe. 

DESCRIPCIÓ

Última sessió d'una de les activitats que més vos fan gaudir del Botànic, les nostres sessions de ioga en família. Perquè enguany sabem que teniu moltes ganes de passar temps en família, a l'aire lliure i envoltats de natura. I és que l'any passat aquest cicle va ser una de les tantes activitats que no es van poder programar a causa de la greu alarma sanitària que encara ens afecta a tots i totes.

Així, vos oferim l'oportunitat de connectar amb vosaltres mateixos, amb els vostres menuts i menudes, i amb el paisatge, en un entorn segur com és l'Umbracle del Botànic. 

Mitjançant jocs, música i exercicis treballarem la relaxació, concentració, coordinació i equilibri, a més de fomentar la confiança i expressió d'emocions. Una experiència fantàstica al nostre Jardí per gaudir amb els vostres durant la primavera i l'estiu.

INSCRIPCIÓ 

Cal reservar places, només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari que trobareu en aquesta secció, telefonant al número 96 315 68 16, de dilluns a divendres de 9 a 14 h, o escrivint a cicbotanic@uv.es amb les seguents dades: nom i cognoms de totes les persones assistents i telèfon de contacte.

PROTOCOL SANITARI 

L'aforament està limitat a 20 persones participants, per a garantir grups reduïts d'acord amb les mesures COVID 19, un aforament menor a l’establert per a l’umbracle. Caldrà dur mascareta, es farà presa de temperatura i a l’entrada del Jardí trobareu gel hidroalcohòlic perquè us pugueu desinfectar les mans. Es recomana portar estoreta propia. En cas de no tenir-ne es proporcionarà una desinfectada prèviament. En cas de mal oratge l’activitat no es realitzarà a l’anterior, es buscarà data alternativa. Si vols més informació, visita la secció #JardíSegur

PROGRAMACIÓ COMPLETA

ABRIL 
Dates: 18 i 25
Pdm: 29 març

MAIG
Dates: 
16 i 23
Pdm: 26 abril

JUNY
Dates:
 6 i 13
Pdm: 17 maig

Pdm: primer dia de matrícula