EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez Romero

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

- Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

- Fora d'aquest horari pots cridar a la taquilla del Botànic: 963156817

ALTRES ANYS
2021

AGENDA | DIVULGACIÓ
IDENTIFICA LES AUS DE L'ARBRAT URBÀ

Posem 'Bosc de Plomes', la guia d'aus del Botànic, disponible online de forma gratuïta i Pablo Vera de SEO/Birldlife ens parla de les més comuns i dels seus sons. El tandem perfecte per a iniciar-te en l'ornitologia des de la teua casa!  

Què és eixe so? Quin? Eixe estrident que ve de l'antena del veí. I aquest altre? Sembla que algú està aplaudint quan no toca, però des d'un arbre. Un moment, ací veig alguna cosa que es mou i fa soroll al carrer, entre els arbustos. Però si és un pardalet diminut que sona com l'oli bullent d'una paella! En realitat, tots aquests casos són d'aus que podem trobar als nostres espais urbans i que ara més que mai, gràcies a la inactivitat humana, podem apreciar i descobrir des de la nostra llar si ens fixem bé. Pablo Vera, de SEO/Birdlife València, ens ensenya a identificar-les i gaudir-les mitjançant aquest article per a la nostre revista espores: Obrint els sentits i les finestres a les aus de l'arbrat urbà.

A més, posem a la vostra disposició 'Bosc de plomes', la guia d'aus del Botànic, en format digital i gratuït. Una publicació amb les 79 espècies diferents de pardals que visiten el nostre Jardí durant tot l'any, amb il·lustracions i fitxes descriptives per a ajudar-vos a identificar-les. Tot allò per posar en valor la importància de les zones verdes a les ciutats, com a punts calents de biodiversitat urbana. 

Una activitat que, a més de posar en pràctica des de les vostres finestres o balcons, podeu realitzar quan eixiu a passejar amb els xiquets i xiquetes, si és el vostre cas, ara que les mesures de confinament ho permeten.