EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez Romero

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

- Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

- Fora d'aquest horari pots cridar a la taquilla del Botànic: 963156817

ALTRES ANYS
2021

AGENDA | ACTES I ACTIVITATS
JORNADA: FOTOGRAFIA DE NATURA AMB JUAN TAPIA

MASTERCLASS AMB JUAN TAPIA: CONFIGURANT LA MIRADA CAP A "UNA OBRA MÉS PERSONAL"

DIA: 1 OCTUBRE 2016

ENTRADA GRATUÏTA, AFORAMENT LIMITAT

LLOC: Auditori Joan Plaça
HORARI: 16:30h a 19:30h

La mescla de natura i fotografia té molts seguidors, i al Botànic s’ha organitzat, de la mà del Foro Valencia Foto una masterclass del conegut i premiat fotògraf Juan Tàpia. I és que no només calen cursos de formació per adquirir tècnica, també cal recórrer als que més experiència tenen per parlar d’inspiració, opcions, recursos i tot allò que puga sorgir. A més, els asistents que adquireixen una butlleta entraran en el sorteig d’un portafiltres Lucroit!

Una jornada per aprendre sobre la visió i l’experiència de Juan Tapia, guanyador del premi Wildlife Photographer of the Year 2015, un certamen organitzat per una de les institucions més reconegudes del món en l'estudi de la Natura, el Museu d'Història Natural de Londres, juntament amb la cadena de televisió pública britànica BBC.

Agricultor de professió i fotògraf aficionat: Juan Tapia va començar a usar la seua vella càmera en 2002 i sols li va costar un any apuntar-se a un curs de fotografia al seu poble, Roquetas de Mar i quatre anys després va fer el salt a la càmera digital. Juan Tàpia forma part del projecte Portfolio Natural, un col·lectiu de fotògrafs de natura que han unit esforços per obrir un lloc a l’abstracció en el món de la fotografia i de la natura i que des del passat dia 15 de setembre podem gaudir a la sala Hort de Tramoieres del Botànic baix el títol Abstract.

No són pocs els mèrits que acumula ja que també va rebre la menció d'honor i el primer premi de l'Asociación Española de Fotografía de Naturaleza (AEFONA), montphoto 2015 en la secció de Muntanya. Autor de la mostra Secretos del Cabo en què participen 20 fotògrafs  que copsen la bellesa del Parc Natural Cabo de Gata-Nijar en la sala d’exposicions de Rodalquilar i l’Auditori de Roquetas de Mar. També ha estat jurat en el Concurs Fotogràfic Espais Protegits d'Almeria 2015 amb Fran Rossa, Domingo Leiva i Federico Maroto.

Esta es la tercera ocasió en què Foro Valencia Foto organitza al nostre Jardí una jornada en què la fotografia i el fotògrafs són els protagonistes. Aquest grup neix amb força per convertir-se en un referent en la fotografia valenciana. Si t’agrada la fotografia, sense dubte aquest és un molt bon punt d’encontre.