EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

EL JARDÍ ES MOU

EL BOTÀNIC CESSA LES ACTIVITATS I TANCA TEMPORALMENT
Fins a nou avís, suspenem totes les activitats i tanquem al públic, però continuem amb vosaltres a través dels nostres mitjans digitals.
/?apid=cultura_i_comunicacio&id=446
VISITA VIRTUALMENT EL BOTÀNIC
Fins que tot torne a la normalitat, pots visitar el nostre Jardí mitjançant aquesta plataforma.
http://www.jardibotanic.org/visitavirtual/
EL BOTÀNIC CESSA LES ACTIVITATS I TANCA TEMPORALMENT
Fins a nou avís, suspenem totes les activitats i tanquem al públic, però continuem amb vosaltres a través dels nostres mitjans digitals.

#ELBOTANICDESDECASA

DIVULGACIÓL'ARBREDA MONUMENTAL DEL JARDÍ BOTÀNIC

Si sou fans del nostre Jardí, ara més que mai vos convidem a llegir aquesta monografia sobre la seua col·lecció de plantes més emblemàtica, els seus arbres monumentals. Una publicació que podeu consultar en format digital de forma totalment gratuïta, mentre imagineu passejar pel nostre singular bosc urbà.

SABER

 

VÍDEOCOM NO MATAR A UNA ORQUÍDIA

Des del Botànic hem convidat al biòleg i expert en orquídies, Ángel Sanchis, a que ens parle de les claus bàsiques per a tindre orquídies en casa i aconseguir que sobrevisquen. Reg, il·luminació, humitat ambiental, temperatura, ubicació, substrat, recipient… Preneu nota i accepteu el repte!

SABER

 

JOC FAMILIAREL MISTERI DEL BOTÀNIC

Un joc online per a xiquets i xiquetes en el qual hauran de descobrir qui ha sigut el culpable de l'estrany assassinat que sembla haver ocorregut en el Botànic, a través de 7 pistes molt vegetals. Un autèntic cluedo botànic!

SABER

 

ENTREVISTABOTÀNICA DEL MES: ANA JUAN

Descobreix a aquesta científica, professora i investigadora a la Universitat d’Alacant, que ha participat al nostre cicle de Dones i Ciència d'enguany, mitjançant la nostra revista Espores. Una entrevista on ens parla de la seua trajectòria professional però també de companys, viatges, projectes, experiències, i de com és el seu dia a dia com a estudiosa de les plantes.

SABER

 

LA PLANTA DEL MES

GESSAMÍ D'HIVERN
L'abundant i fragant floració d'aquest gesmiler, sumada al seu...

L
M
M
J
V
S
D
24
25
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5

SUSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ

nota legal
Les vostres dades s'inclouen en el fitxer d'enviament de correu del Jardí Botànic de la Universitat de València amb la finalitat d'enviar-vos informació sobre les activitats que acull o organitza el Jardí o en col·laboració amb altres.
Consentiu expressament la recepció d'aquesta informació incloses les activitats i els productes remunerats del Jardí Botànic. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació i cancel·lació enviant un correu electrònic a cicbotanic@uv.es, o per escrit adreçat al Jardí Botànic, carrer Quart, 80, 46008-València.

REVISTA DIGITAL DEL JARDÍ BOTÀNIC

ET RECOMANEM