EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

EL JARDÍ ES MOU

TORNA (INS)PIRATS PEL BOTÀNIC!
Tercera edició d'aquest concurs de narrativa i pintura ràpides a l'aire lliure del Botànic, i els seus tallers pràctics per a grans i menuts. 
http://jardibotanic.org/?apid=agenda-33&id=1458#.WsdUASOLTJw
DESCOBREIX CROMÀTIC JAZZ
En juny comença una nova edició del nostre cicle de Jazz al Botànic, que enguany es convertirà en tota una explosió de color! 
http://jardibotanic.org/?apid=cromatic_jazz-197
MAIG, MES DE LES ORQUÍDIES AL BOTÀNIC
Una agenda temàtica d'allò més completa al voltant d'aquestes plantes tan fascinant! Xerrades, exposicions, cursos i la 15ª Exhibició d'orquídies...
/?apid=cultura_i_comunicacio&id=379
'CITRUS', ESTRENEM MURAL AL BOTÀNIC!
Tota una explosió de colors... així és la intervenció artística que ens ha fet la gallega Doa Oa al carrer Quart, dins del seu projecte Reforestando i durant la...
/?apid=cultura_i_comunicacio&id=378
NOU CICLE DE CURSOS PER PRIMAVERA!
Aprendrem a cultivar roses i orquídies, a tenyir amb plantes tintòries, a interpretar el temps, a fer productes cosmètics vegetals i molt més, participa! De març a juny...
http://jardibotanic.org/?apid=cursos-45
TORNA (INS)PIRATS PEL BOTÀNIC!
Tercera edició d'aquest concurs de narrativa i pintura ràpides a l'aire lliure del Botànic, i els seus tallers pràctics per a grans i menuts. 

AGENDA

EXPOSICIONSLES NOSTRES ORQUÍDIES

DIES: 4 - 31 MAIG 2018

Una mostra fotogràfica de Lluís Ibáñez dirigida per l’associació Ateneu de Natura que pretén posar en valor la gran biodiversitat d’orquídies silvestres que podem trobar al territori valencià.

SABER

 

CURSOSCULTIU D'ORQUÍDIES

DIES: 23 MAIG -  11 JUNY 2018

Aprendrem tots el coneixements pràctics necessaris per a que les nostres orquídies lluïsquen espectaculars al nostre llar.

SABER

 

CURSOSTALLER INFANTIL DE DIBUIX

DIA: 27 MAIG 2018

El nostre jardí secret, una activitat gratuïta per a xiquets on l'aquarel·la i la botànica seran les protagonistes, emmarcada al nostre concurs 'InsPirats pel Botànic'. Us esperem!

SABER

 

ACTES I ACTIVITATSVISITES GUIADES GRATUÏTES

DIA: 27 MAIG 2018

Gaudeix del paisatge primaveral del Botànic amb el Gabinet de Didàctica del Jardí. Visites guiades amb l'entrada al Jardí tots els últims diumenges de mes.

SABER

 
MATRICULA'T

CURSOSEL MÓN DE LES ROSES

DIES: 2 JUNY 2018

Un curs per a aprendre de la seua història i evolució, però també del seu cultiu i cures específiques, amb pràctiques i visita als reconeguts Vivers Francisco Ferrer.

SABER

 
MATRICULA'T

ACTES I ACTIVITATSCONCURS: (INS)PIRATS PEL BOTÀNIC

DIA: 2 JUNY 2018

Tercera edició d'aquest concurs de narrativa i pintura ràpides a l'aire lliure del Botànic, que es complementarà amb diferents cursos per a grans i menuts. Deixa't inspirar per la natura en primavera i participa!

SABER

 

CICLE CROMÀTIC JAZZKONTXI LORENTE TRIO

DIA: 2 JUNY 2018

Torna el Jazz al Botànic amb Cromàtic Jazz, el nostre cicle d'enguany que inaugura la pianista i compositora Kontxi Lorente. Entrades disponibles a taquilla. 

SABER

 

ACTES I ACTIVITATSIOGA PER A MENUTS AL BOTÀNIC

DIA: 3 JUNY 2018

Tanquem la temporada del cicle infantil més zen del Botànic amb una sessió especial de ioga en família. Connectareu amb la natura mentre practiqueu exercici de forma saludable!

SABER

 
MATRICULA'T

CURSOSFES EL TEU VÍDEO DE NATURA

DIES: 4 - 8 JUNY 2018

Un curs d'iniciació al periodisme ambiental on podràs crear la teua pròpia història de natura mitjançant la creació d'un audiovisual.

SABER

 
MATRICULA'T

CURSOSTALLER AVANÇAT DE CIANOTIPIA

DIES: 8 - 16 JUNY 2018

Un taller personalitzat per aprofundir en la tècnica, amb el qual explorarem el màxim de solucions i possibilitats creatives que la tècnica de la cianotipia ens brinda. 

SABER

 
MATRICULA'T

CICLE DE RUTA AMB EL BOTÀNICEXCURSIÓ 3. EL BARRANC DELS MOLINS D'ARES I EL TEIX DEL MAS DE LA MASÀ

DIA: 9 JUNY 2018

Més excursions del Botànic amb una ruta per descobrir el patrimoni natural i etnològic d'Ares del Maestrat. Cicle "De Ruta amb el Botànic".

SABER

 

CICLE SONS AL BOTÀNICJULIÁN MAESO

DIA: 22 JUNY 2018

Més Sons al Botànic 2018, el nostre cicle de concerts acústics a l'aire lliure, amb el rock setenter de Maeso i el seu inseparable Hammond. Entrades ja disponibles.

SABER

 

CICLE DE RUTA AMB EL BOTÀNICEXCURSIÓ 4. SANT JOAN I L’ALBUFERA EN VELA LLATINA

DIA: 23 JUNY 2018

Una excursió del Botànic per descobrir una faceta diferent de la natura de l'Albufera, al capvespre i des de l'aigua, en la la nit de Sat Joan. Organitza Fil per Randa.

SABER

 
MATRICULA'T

TALLERS DE VACANCESCUINA AL BOTÀNIC! TALLER DE JUNY PER A XIQUETS

DIES: 25 - 29 JUNY 2018

Al mes de juny el Gabinet de Didàctica ofereix un altra edició del seu taller per a petits xefs. Enguany aprendran a fer receptes sanes i nutritives per als cinc menjars del dia.

SABER

 
MATRICULA'T

TALLERS DE VACANCESELS INVESTIGADORS VERDS. TALLERS DE JULIOL PER A XIQUETS

DIES: 2 - 27 JULIOL 2018

Durant tot el mes de juliol el Gabinet de Didàctica del JArdí convida als més menuts a descobrir les diferents i fascinants estratègies utilitzen els éssers vius per a relacionar-se a la natura. 

SABER

 

CICLE SONS AL BOTÀNICCARMEN BOZA

DIA: 13 JULIOL 2018

Més Sons al Botànic 2018, el nostre cicle de concerts acústics a l'aire lliure, amb el característic colp de guitarra i les lletres tan personals de Boza. Entrades ja disponibles.

SABER

 

CICLE SONS AL BOTÀNICMAGA

DIA: 24 AGOST 2018

Més Sons al Botànic 2018, el nostre cicle de concerts acústics a l'aire lliure. Ballem junts poesia amb els ritmes enèrgics però delicats d'aquest grup sevillà. Entrades ja disponibles.

SABER

 

CICLE SONS AL BOTÀNICTULSA

DIA: 21 SETEMBRE 2018

Tanquem Sons al Botànic 2018, el nostre cicle de concerts acústics a l'aire lliure, amb el pop envolupant i nostàlgic de Miren Izan, veu i essència del grup. Entrades ja disponibles.

SABER

 

CICLE DE RUTA AMB EL BOTÀNICEXCURSIÓ 5. CAVES I TEIXOS COM A TESTIMONIS DE TEMPS ANTICS

DIA: 22 SETEMBRE 2018

Una ruta per l'Ombria de Mariola on descobrirem els seus teixos monumentals, entre d'altres espècies botàniques d'interès, i les tradicionals caves de neu que caracteritzen aquest municipi. Cicle "De Ruta amb el Botànic".

SABER

 

CICLE DE RUTA AMB EL BOTÀNICEXCURSIÓ 6. CAMINS DE SURO A LA SERRA D'ESPADÀ

DIA: 21 OCTUBRE 2018

Aquest Parc Natural castellonenc i els seus característics boscos de sureres, d'incalculable valor ecològic, seran el pròxim destí del nostre cicle "De Ruta amb el Botànic".

SABER

 

CICLE DE RUTA AMB EL BOTÀNICEXCURSIÓ 7. EL FAR DE L’ALBIR A L’ALFÀS DEL PI

DIA: 10 NOVEMBRE 2018

Un itinerari adaptat que ens portarà pels característics penya-segats del Parc Natural de la Serra Gelada. Cicle "De Ruta amb el Botànic".

SABER

 

CICLE DE RUTA AMB EL BOTÀNICEXCURSIÓ 8. DE SOGORB A NAVAJAS PEL RIU PALÀNCIA

DIA: 24 NOVEMBRE 2018

L'últim itinerari del nostre cicle "De Ruta amb el Botànic" ens porta fins a un interessant paisatge d'aigua que culminarà amb el conegut Salto de la novia.

SABER

 

ACTIVITATS

LA PLANTA DEL MES

ROSA
Existeixen unes 3500 espècies de Rosers diferents. Se sap del seu cultiu...

L
M
M
J
V
S
D
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3

SUSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ

nota legal
Les vostres dades s'inclouen en el fitxer d'enviament de correu del Jardí Botànic de la Universitat de València amb la finalitat d'enviar-vos informació sobre les activitats que acull o organitza el Jardí o en col·laboració amb altres.
Consentiu expressament la recepció d'aquesta informació incloses les activitats i els productes remunerats del Jardí Botànic. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació i cancel·lació enviant un correu electrònic a cicbotanic@uv.es, o per escrit adreçat al Jardí Botànic, carrer Quart, 80, 46008-València.

REVISTA DIGITAL DEL JARDÍ BOTÀNIC

TE RECOMANEM