EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

GABINET DE DIDÀCTICA

Telf. 96 315 68 18 
Fax. 96 315 68 26
gab.didactica@uv.es

Responsable:
Mª José Carrau
Telf. 963156805 
maria.j.carrau@uv.es

Tècniques en educació. Empresa contractada:
Pepa Rey
josefa.rey@uv.es

Olga Ibáñez
olga.ibanez@uv.es

Cap d'Unitat de Gestió:
Irene Ruiz
irene.ruiz@uv.es

Monitor en educació. Empresa contractada:
David Coll Puig
gab.didactica@uv.es

SUBSCRIU-TE A LA LLISTA DE DISTRIBUCIÓ

Benvinguts al Gabinet de Didàctica del Jardí Botànic de la Universitat de València on grans i menuts podran apropar-se a la ciència, la natura i la botànica mitjançant diferents activitats i propostes. Visites guiades pel Jardí, tallers formatius per a tots el nivells educatius, al llarg del curs escolar, i tallers específics per als períodes vacacionals.

NOVETATS!

TALLERS DE NADAL PER A XIQUETS

Aquest mes de desembre convidem una vegada més als més menuts a celebrar el Nadal al Jardí Botànic. Avets, flors de pasqua, pinyes, ametles... i enguany, biotecntologia!

4 - 29 JULIOL. TALLERS DE JULIOL PER A XIQUETS. ESCOLA D'ESTIU

Aquest estiu viatjarem per quatre continents diferents sense eixir del Botànic! Organitza el Gabinet de Didàctica del Jardí.

22 JUNY - 1 JULIOL. TALLERS DE JUNY PER A XIQUETS. ESCOLA D'ESTIU

En juny el Gabinet de Didàctica ofereix un altra edició de "Cuina al Botànic". Un taller per a petits xefs on aprendran de la riquesa gastronòmica del nostre país mitjançant receptes sanes i divertides.

22 MAIG - TALLER D'HORT URBÀ AL FESTIVAL VESOS!

El Gabinet de Didàctica del Botànic us espera al Festival "Valencia Escena Sostenible" amb un taller pràctic per aprendre a fer-te el teu propi hort a casa. Matricula't!

OBRIM LA MATRÍCULA DELS TALLERS DE PASQUA PER A XIQUETS

Quatre dies d'activitats, manualitats i ciència, on els més xicotets podran convertir-se en autèntics exploradors verds amb el Gabinet de Didàctica del Botànic.

EN FEBRER, MÉS CURSOS DEL GABINET DE DIDÀCTICA

Els tallers de Farmàcia natural i Plantes aromàtiques i medicinals seran les propostes del Gabinet per a l'hivern de 2016.

AL RESCAT DELS TEUS LLAVIS!

La cera i l'oli són el compostos  que millor impermeabilitzen, i amb aquests ingredients hem preparat un bàlsam labial molt senzill i ràpid de fer. Una nova proposta del nostre racó "El Jardí Animat" a la revista Mètode

ACTIVITATS