EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

NO L'ABANDONES, ADOPTA'N UN!

NO L'

ABANDONES, ADOPTA'N UN!

Des del Jardí Botànic vos convidem a formar part de la Campanya d'adopció dels gats del Botànic, una iniciativa del Jardí i el Grup de Voluntaris encarregat dels felins, per a evitar l’abandonament i afavorir el seu acolliment. Com a museus vius que són, els Jardins Botànics són espais dedicats al cultiu de col·leccions de plantes que promouen la recerca botànica, l'educació i el compromís amb la conservació de la biodiversitat. Però a més, s'ha de tenir en compte que són espais enjardinats a l'aire lliure on els ciutadans poden gaudir del seu temps d'oci en contacte directe amb la natura.

I és precisament eixa condició de museu obert la que en ocasions pot ocasionar problemes tan particulars i difícils de gestionar com és l'abandonament de gats per part de particulars en les nostres instal·lacions. Malgrat que el Jardí puga semblar un lloc ideal per als felins, l'única realitat és que no deixa de ser un abandament, és a dir, un acte de maltractament animal que a més està penat per la llei. D'altra banda, són mascotes que estan acostumades a la calor d'una llar i que no solen adaptar-se bé a aquest espai obert i humit.

I com afecta açò a les nostres plantes? Encara que no siga de forma intencionada, els gats interaccionen amb les tasques de manteniment diari del jardí i fan mal a les col·leccions de plantes. Espècies vegetals que també necessiten ser protegides i que tenen finalitat divulgativa, de conservació i de recerca. És per açò que el Botànic i el Grup de Voluntaris dels Gats del Jardí van emprendre en el 2009 la campanya No l’abandones, adopta’n un!, no solament per a conscienciar en contra de l'abandonament sinó per a donar a conèixer el Jardí com un espai perfecte on acudir a adoptar a un d'aquests animals com a companyia domèstica. Una campanya que aquest 2013 es renova amb aquesta nova imatge i amb més activitats per a arribar al màxim nombre d'interessats possible.

Així, una colònia molt dispar de gats desparasitats, vacunats, i medicats, vos espera en el Jardí per a trobar una casa d'adopció. I si no pots ampliar la família també pots contribuir de forma solidària a la cura i manteniment dels gats del Jardí participant en les diferents activitats benèfiques que el Grup de Voluntaris organitza en el Botànic al llarg de tot l'any. Concerts, mercats ambulants, monòlegs i molt més. Vinga, a que estàs esperant! Anima't i col·labora en la nostra campanya No l’abandones, adopta’n un!
 


ADOPTA UNO!

TODA LA INFORMACIÓN QUE NECESITAS SOBRE LA CAMPAÑA Y LOS GATOS DEL BOTÁNICO

SABER +


TODO EL AÑO 

ACTIVIDADES BENÉFICAS ORGANIZADAS POR EL GRUPO DE VOLUNTARIOS DE LOS GATOS DEL BOTÁNICO

SABER +