EL BOTÀNIC ARA

ÉS ESTIU AL JARDÍ

LLUM, COLOR I FRESCOR

GARDEN TOURS

 

VISITES GUIADES EN ANGLÉS

L'idioma ja no serà una excusa per a conèixer a fons el Jardí Botànic. Si parles anglés i estàs de pas per València o vius ací però encara no has tingut oportunitat de passejar pel Jardí, et convidem a conèixer-lo de la mà dels nostres guies. Botànics experimentats que aconseguiran transmetre'ns la seua passió per les plantes a través d'un recorregut pels exemplars més emblemàtics del Jardí. Amb més de 200 anys d'antiguitat, el Botànic és un espai verd al centre històric de la ciutat on podràs conèixer part de la gran diversitat d'espècies vegetals que alberga el 

 

planeta. Un centre amb una intensa labor didàctica i cultural que a més treballa en diferents línies de recerca relacionades amb el món vegetal, com la diversitat de les plantes, la conservació d'espècies rares, endèmiques i amenaçades de la flora mediterrània i la conservació dels hàbitats naturals principalment.

Participa de les nostres rutes i descobreix en anglès el Jardí Botànic de la Universitat de València! 
  

 

           

 

INFORMACIÓ DE LES RUTES

Les visites començaran sempre des de la taquilla del Botànic i es podran concertar en l'horari habitual del Jardí prèvia reserva, sempre amb una setmana d'antelació i depenent de la disponibilitat dels nostres guies. La tarifa inclou l'entrada al Jardí. Per a més informació pots contactar amb el nostre Gabinet de Didàctica per telèfon (+34 963156818) o per e-mail (gab.didactica@uv.es).