CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
MERCADET SOLIDARI

DIES: 20 -21 DESEMBRE 2014

SOLIDARIZA'T AMB ELS FELINS

Durant tot el cap de setmana el Jardí acollirà el 5º Mercadet Solidari en favor dels gats del Jardí amb tot tipus d’artesania a la zona de l’Umbracle. Una iniciativa del Grup de Voluntaris per recaptar fons per a la cura dels felins que s’utilitzarà en coses tan bàsiques com la manutenció i el veterinari.

I es que al Jardí Botànic comptem amb una colònia de gats que també forma part del nostre paisatge derivada principalment de l’abandonament dels animals per part de particulars. Per això, el Botànic va emprendre fa quatre anys la campanya No l’abandones, adopta’n un!, que en breu disposarà d’una nova imatge.

Amb aquesta campanya es pretén per una banda sensibilitzar i conscienciar en contra de l’abandonament dels animals i en particular al Jardí, ja que tot i que sembla un lloc ideal per als felins, la realitat és que estan acostumats a l’abric d’una llar i que molts gats desorientats acaben fugint del Botànic i vagant per la ciutat. A més, el nostre microclima amb molta humitat els ocasiona diferents problemes de salut. Però el més important, com espai de conservació que és el Botànic, és que interaccionen amb la tasca de manteniment diari del jardí fent malbé a les nostres col·leccions de plantes, que tenen finalitat divulgativa, de conservació i investigació.

Per una altra banda volem donar a conèixer el Jardí com un espai perfecte per a adoptar un gat com a companya domèstica. El Grup de Voluntaris vos ajudarà a escollir el felí que més s’adapte a les vostres condicions particulars, ja que cadascun té el seu propi caràcter. Vos animeu?

MÉS INFORMACIÓ A:

CAMPANYA NO L'ABANDONES, ADOPTA'N UN!

FACEBOOK DEL GRUP DE VOLUNTARIS DELS GATS DEL BOTÀNIC

validxhtml validcss