CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
TALLER NANOMAKEA: CONSTRUEIX EL TEU PROPI REFUGI ZOME

ACTIVITAT INFANTIL DE CONSTRUCCIÓ COL·LECTIVA DE CABANYES AMB TETRABRICKS I CARTÓ

DIA: 03 GENER 2015

PERIODE DE MATRÍCULA: 15 DESEMBRE AL 3 DE GENER 2015
ORGANITZA: MAKEA TU VIDA
OBJETIUS: passar una estona divertida jugant, entendre que a casa generem massa brossa i prendre consciència de com reduir-la; utilitzarem residus domèstics i restes de material de l'exposició REHOGAR per a generar el nostre zonohedro.
HORARI: dissabte d'11 a 13h
LLOC: Antic Edifici d'Investigació del Botànic – Jardí exterior
PREU: 10€. Dirigit a xiquets de 6 a 12 anys 

A través de les històries i invents de la xicoteta Mak ens endinsarem en les seues vivències en l'Illa de ColaboraBora, on compartirà amb tots nosaltres les seues receptes per a construir cabanyes i refugis que utilitza per a despistar i amagar-se dels malvats Plagi i Propietari. Però, qui és Mak? doncs una xiqueta nascuda en el si d'una família de recuperadors impulsius (creatius i recicladors) que ens guiarà a través de les muntanyes de brossa i desaprofitaments que generem, per a explicar les mil i una maneres d'aprofitar els materials per a construir noves coses.

És el cas dels zomos o construccions geodèsiques! Un zome és una estructura composta per rombes els costats dels quals són sempre iguals i que les seues diagonals van variant. Mak ens ajudarà a entendre la seua geometria perquè puguem construir un nosaltres mateixos, a través d'aquest taller en el qual primer jugarem, açò sempre!, i després inventarem, muntarem i makearem el nostre propi refugi. Una activitat de reciclatge creatiu que emfatitza l'experimentació lliure amb materials de desfet per a la construcció de nous productes, que està emmarcada dins de l'exposició REHOGAR 6del col·lectiu Makea la teua vida, que s'exposarà en el Jardí Botànic fins al pròxim 11 de gener.

INFORMACIÓ:
Davant qualsevol dubte o per a ampliar la informació sobre el curs podeu posar-vos en contacte directament amb Makea tu Vida en hola@makeatuvida.net.

MATRICULA:
Cal reservar places per a cadascun dels mòduls, només a partir del primer dia de matrícula telefonant al número 96 315 68 16/17.

Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bankia, al número de compte ASOCIACIÓN CULTURAL MAKEATUVIDA 2038-6380-74-6000028136El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per fax (96 315 68 26), correu postal (Jardí Botànic-Excursions, c/de Quart, 80 46008), correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

validxhtml validcss