CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
MOSTRA VIVA 2014

FESTIVAL DE CINEMA DEL MEDITERRANI

DIES: 5 - 8 DESEMBRE (AL BOTÀNIC)

ACCÉS A L'AUDITORI JOAN PLAÇA: Entrada gratuïta, aforament limitat.
ACCÉS AL JARDÍ EXTERIOR: Cal abonar l’entrada al Jardí per participar de les activitats

Torna “Mostra Viva. Cinema del Mediterrani” amb noves propostes de cinema però també d’art, escena, música i poesia, que del 4 al 8 de desembre convertiran la nostra ciutat en un espai obert de creativitat cultural. Una iniciativa que parteix de l’Associació Ciutadana Mostra Viva en col·laboració amb diferents institucions com la Universitat de València, El Centre Cultural Octubre, la SGAE, el Teatre Flumen o la Universitat Politècnica, entre altres.

El gruix de la programació tindrà lloc a la Universitat, al Centre Cultural La Nau, on trobareu cinema, debats i una mica de música, i també al Jardí Botànic amb més cinema, narracions orals i espectacles de circ tant a l’Auditori Joan Plaça com al Jardí exterior, sota els nostres arbres centenaris. El Centre Cultural Octubre, la SGAE i el Teatre Flumen seran també seus oficials del festival.

Pel que fà a les activitats del Botànic, tots els dies des del divendres 5 de desembre fins al dilluns 8 de desembre comptarem amb doble sessió de cinema gratuït a l’Auditori, a les 17h i a les 19h (a excepció del diumenge que la segona sessió començarà a les 19.30h). Quant a l’escena començarem el dissabte pel matí amb els Contes de la Mare Nostrum, ah i del pare també! Un viatge ric en contes i llegendes per a tots els públics, succeïdes en diversos ports i el mar obert, de la mà de Susu Benítez i Vicente Cortés. I de vesprada Cicatrices de Patricia Picazo, un recorregut per la geografia humana i vital de les marques pròpies o alienes. Dramatúrgia oral i acompanyament moral de José Campanari.

I diumenge i dilluns, espectacles familiars de teatre, circ i jocs durant tot el dia. Batujocs per gaudir i divertir-nos a ritme de samba, el projecte de circ La Finestra inclusiva que compta amb joves en risc d’exclusió social i persones amb discapacitat social, i de The Powers of the 80’s, el divertit espectacle de Eddy Eighty que ens portarà la música dels 80 al món del circa, amb equilibris, malabars, dansa i molt humor i participació.

PROGRAMA DE LA MOSTRA ACÍ
MÉS INFORMACIÓ: mostraviva.org

validxhtml validcss