CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
IOGA PER A MENUTS AL BOTÀNIC

CONNECTANT AMB LA NATURA!

DIES: 30 NOVEMBRE 2014

MATRÍCULA: 17 - 27 NOVEMBRE 2014
MONITORES:
 Ana Sánchez i Carmen Martí 
EDAT RECOMANADA: de 4 a 12 anys
HORA: 11 a 12h 
LLOC: Umbracle (A l'interior del Jardí)
AFORAMENT: Grups de 15 alumnes 
INSCRIPCIÓ: Com que l'aforament és limitat, s'ha de fer reserva prèvia a cicbotanic@uv.es
PREU: 5€ per sessió. Inclou l'entrada al Jardí més un acompanyant. S'abonarà a taquilla abans de classe     

Més classes de ioga per a xiquets al Botànic amb l'arribada de la tardor. Una bona manera de connectar als més menuts amb la natura, practicant una activitat física envoltats de les plantes del Jardí. Les monitores Ana Sánchez i Carmen Martín dirigiran aquestes divertides sessions que tindran lloc del 21 de setembre al 14 de desembre a l'Estufa freda del Jardí, sempre en cap de setmana pel matí. Cada sessió serà independent, podeu consultar totes les dates disponibles ací. 

I es que de segur que heu sentit parlar dels molts beneficis que podem obtenir en practicar ioga, i tots ells els podem traslladar als xiquets. Practicar la concentració, la respiració i la relaxació, així com millorar la força, la flexibilitat, la coordinació i treballar per una bona postura corporal.

Fins i tot, amb el ioga per a nens podem practicar d’una forma divertida, combinada amb música i contes, un exercici  que augmentarà la seua creativitat i imaginació, i amb el que establiran un vincle positiu amb el seu entorn, en aquest cas, els arbres, flors i plantes del Botànic.   

MÉS INFORMACIÓ: Gabinet de Cultura i comunicació, tel. 963156816/24

DESCARREGA ACÍ EL PROGRAMA COMPLET:

validxhtml validcss