CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
PALMERES. UN MÓN PER DESCOBRIR

DIES: 17 ABRIL - 25 MAIG 2014

ESTUFA FREDA DEL BOTÀNIC, ACTIVIDAD GRATUÏTA AMB L'ENTRADA AL JARDÍ
HORARI: de dilluns a diumenge de 10 a 20h 

El Jardí Botànic presenta Palmeres. Un món per descobrir, un projecte expositiu amb el qual podrem endinsar-nos en la gran família de les Aracaceae a través de diferents panells divulgatius, imatges i tot tipus d'elements artesanals.

Tot un símbol de les zones tropicals i subtropicals del planeta que reuneix a més de 3.000 espècies vegetals. Un grup molt divers però fàcilment identificable per aqueixa gran corona de palmells que culmina el seu estípit. Descobreix els usos i característiques més importants de les palmeres, la seua distribució i ecologia, però també el seu origen i vinculació a la història de la humanitat.

Un projecte documentat per Isabel Mateu (directora del JBUV), Jose Plumed (tècnic especialista en palmeres del JBUV) i Manuel Costa (catedràtic de la UV). I per a acabar el recorregut t'animem a visitar el gran Palmetum del Jardí Botànic amb una gran diversitat d'espècies i exemplars centenaris que et sorprendran. Un museu viu on podràs posar en pràctica tot l'après i conèixer una mica més a aquests prínceps del regne vegetal.

L'exposició està vinculada al congrés EUNOPS 14, The European Network of Palm Scientists que tindrà lloc en el Botànic del 10 al 12 de maig i que reunirà als majors experts en palmeres del món per a intercanviar experiències, coneixements i investigacions.

validxhtml validcss