CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
RECICLA I CREA EL TEU PELUIX

TALLER GRATUÏT  PER A XIQUETS AMB L'ENTRADA AL JARDÍ. AFORAMENT LIMITAT 

DIA: 28 DESEMBRE 2013

Lloc: Estufa freda 
Horari: dissabte de 10 a 13h 
Edat: a partir dels 6 anys
Professors: My dolly pin
Matricula: el taller es gratuït però com l'aforament màxim és de 10 xiquets, s'ha de reservar plaça prèviamente amb My dolly pin. A parti del 16 de desembre que s'obri la matricula podeu cridar al 609142719 o enviar un correu electrònic a corina@lamanopla.com 

DESCRIPCIÓ:
Continuem amb el cicle JardiCrea, un nou espai per al handcraft en el Botànic amb diferents tallers artesanals que s'impartiran al llarg de tot l'any. 

Aquest mes de desembre continuem amb una proposta per als més menuts, el Taller Recicla i crea el teu peluix. Amb My dolly pin podran aprendre a fabricar les seues pròpies mascotes de peluix de forma senzilla i sostenible.

Utilitzarem farcit, fils, pintura, botons i el més important, calcetins. Sí, heu sentit bé, és moment de donar-li vida a eixos calcetins desparellats que tenim per casa o a aquells que s'ens hagen quedat menuts, per a transformar-los en un joguet personalitzat que ens durarà tota la vida. Ossets, elefants, conills, peixos, monstres, qualsevol espècie imaginada per ells serà benvinguda!

Una sessió de manualitats gratuïta que tindrà lloc a l'espai Estufa Freda del Jardí Botànic el pròxim 28 de desembre. Els materials estan inclosos però podeu portar calcetins o qualsevol altra cosa que vulgueu de casa, fins i tot algun vell peluix que vulgueu recuperar. 

CONSULTAR TARIFES D'ENTRADA AL JARDÍ

validxhtml validcss