CULTURA I COMUNICACIÓ | 2019
TALLERS DE NADAL PER A XIQUETS

ORGANITZA EL GABINET DE DIDÀCTICA

DIES: DEL 23 DE DESEMBRE AL 3 DE GENER DE 2014

HORA: de 10 a 14h. Possibilitat de guarderia des de les 8.30h
EDAT: de 3 a 12 anys
PREU: 21€ dies solts, 150€ els vuit dies. Descomptes del 10% per a germans

Aquest desembre vos esperem un any més als Tallers de Nadal del Botànic amb activitats de tot tipus per a que els més menuts puguen gaudir de les vacances al Jardí Botànic. Dies temàtics on podran aprendre de natura i alimentació, a més de desenvolupar la seua creativitat mitjançant la música i les manualitats.

Per a ambientar els tallers començarem amb una sessió de handcraft nadalenca, per fabricar els nostres propis regals i tot tipus de decoració amb restes vegetals. Fruits, fulles, branques i fusta, per a que els xiquets puguen aportar també el seu granet d’alegria al nostres llars. Després, ens convertirem en exploradors i eixirem a observar tots els animals que passen l’hivern amb nosaltres al Jardí. Pardalets, insectes, anèl·lids, crustacis… una explosió de biodiversitat que aprendrem a identificar i classificar.

Però que seria d’unes festes sense música? Enguany muntarem la nostra pròpia banda, ens disfressarem i construirem instruments musicals amb materials reciclats, per a que no falte la diversió. I per començar l’any amb bons propòsits, practicarem la cuina sana i divertida. Tallers pràctics de nutrició on aprendre tot allò que hem de menjar i com cuinar utilitzant herbes aromàtiques.

Celebreu les vacances de Nadal amb el Gabinet de Didàctica del Botànic!

PROGRAMA DELS TALLERS
23-24 DESEMBRE: REGALS I DECORACIÓ NADALENCA AMB VEGETALS  
26-27 DESEMBRE: ANIMALS DEL JARDÍ
30-31 DESEMBRE: MÚSICA I RECICLATGE
2-3 GENER: CUINA SANA I DIVERTIDA

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS
Es pot realitzar la matrícula a través del formulari d'inscripció d'aquesta secció, enviant un correu electrònic a gab.didactica@uv.es, o cridant al 96 315 68 18

POTS DESCARREGAR ACÍ LA INFORMACIÓ:

validxhtml validcss