CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020

TALLER DE SABONS DECOUPAGE


JARDICREA, ARTESANIA AL BOTÀNIC 

DIES: 15 DESEMBRE 2013

Primer dia de matrícula: 25 de novembre  

Lloc: Sala cavanilles 
Horari: diumenge de 10 a 13h i de 16 a 19h 
Professora: Mónica Martín 
Preu: 50€ (material inclòs)

DESCRIPCIÓ:
Estrenem JardiCrea, un nou espai per a aprendre a fabricar tot tipus d'elements decoratius en el Botànic, a través de diferents tallers artesanals que s'impartiran al llarg de tot l'any. Continuem aquest mes de desembre amb un Taller de sabons decoupage de la mà de Mónica Martín. El decoupage és una tècnica manual decorativa amb la qual podrem personalitzar ràpidament tot tipus d'objectes sense necessitat de saber pintar ni dibuixar.

Utilitzant fotografies, làmines i retalls amb diferents estampats aprendrem a personalitzar en aquesta ocasió sabons artesanals així com una safata per a col·locar-los. Amb cola i direrent tècniques de craquelado i pàtines d'envelliment, aconseguirem un efecte espectacular que podrem traslladar a qualsevol objecte. Un magnífic treball creatiu de la mà de Mónica Martín de mamabroche.com amb el qual podrem decorar les nostres llars o sorprendre a familars i amics aquest nadal. 

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ:
Cal reservar places només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari d'inscripció d'aquesta secció, telefonant al número 96 315 68 16, tots els dies de 10 a 13 hores, o per correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant el teu nom, cognoms, NIF, i telèfon de contacte.

Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bankia, al número de compte 2038-9651-69-6000157596. El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per fax (96 315 68 26), correu postal (Jardí Botànic-Excursions, c/de Quart, 80 46008), correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

 

validxhtml validcss