CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020

TALLER DE LLETRES DECORATIVES


JARDICREA, ARTESANIA AL BOTÀNIC 

DIES: 13 I 14 DESEMBRE 2013

Primer dia de matrícula: 25 de novembre  

Lloc: Sala cavanilles 
Horari: divendres de 16.30 a 19.00h; dissabte de 10 a 13h i de 16 a 19h 
Professora: Mónica Martín 
Preu: 50€ (material inclòs)

DESCRIPCIÓ:
Estrenem JardiCrea, un nou espai per a aprendre a fabricar tot tipus d'elements decoratius en el Botànic, a través de diferents tallers artesanals que s'impartiran al llarg de tot l'any. Començarem aquest mes de desembre amb un Taller de lletres decoratives de la mà de Mónica Martín. Amb cartó, tisores, cola i paper de diferents textures i colors aprendrem a construir lletres decoratives amb les quals crear petits ambients que aportaran calidesa a les nostres llars.

Majúscules, minúscules, estampades, de colors, rústiques, modernes,... les lletres de cartó ens ofereixen infinitat d'opcions per a decorar parets, portes o racons. Deixa't inspirar per les paraules i construeix les teues pròpies frases i missatges amb diferents motius, amb les quals a més podràs crear regals personalitzats i sorprendre als teus familiars i amics aquest nadal. 

En aquest taller, fabricarem dues lletres de cartó per persona que aprendrem a decorar amb diferents tècniques i utilitzant materials reciclats que solem rebutjar diàriament, de la mà de Mónica Martín de mamabroche.com.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ:
Cal reservar places només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari d'inscripció d'aquesta secció, telefonant al número 96 315 68 16, tots els dies de 10 a 13 hores, o per correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant el teu nom, cognoms, NIF, i telèfon de contacte.

Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bankia, al número de compte 2038-9651-69-6000157596. El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per fax (96 315 68 26), correu postal (Jardí Botànic-Excursions, c/de Quart, 80 46008), correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

 

validxhtml validcss